Emmi Henriksson hallitsee latukisoja

Ylöjärven Ryhdin Emmi Henriksson hiihtää tällä hetkellä voitosta voittoon 12-vuotiaiden tyttöjen hiihtokilpailuissa.

Henriksson voitti napsi viime viikolla kolme kilpailuvoittoa. Reilu viikko sitten tiistaina Henriksson voitti Lempäälä-hiihdon kahden kilometrin kilpailun ajalla 6.12,7. Vapaalla hiihtotavalla käydyn kilpailun toiseksi tullut Lempäälän Kisan Oona Kaikkonen hävisi Henrikssonille 19 sekuntia.

Lauantaina Henriksson voitti 2,5 kilometrin vapaan tyylin kilpailun Kaikulan kansallisissa hiihdoissa Tammelassa ajalla 5,46. Tässä kisassa toiseksi tullut Lempäälän Kisan Ella Noora Haapalehto hävisi ylöjärveläiselle 16 sekuntia. Kaikulan kisoissa Ylöjärven Ryhdistä voittoon ylsi myös Kalle Ijäs alle 16-vuotiaiden poikien viidellä kilometrillä. Ykköseksi sivakoi lisäksi Ryhdin Emma Olander 18-vuotiaiden naisten viidellä kilometrillä.

Viikon kolmannen voittonsa Emmi Henriksson otti niin ikään Tammelasta, jossa järjestettiin sunnuntaina Timanttiset Ryske-hiihdot. Tällä kertaa Henriksson kellotti 2,5 kilometrin perinteisen tyylin kisassa ajan 6.42,4. Toiseksi tullut Ella Noora Haapalehto jäi kärjestä 7,7 sekuntia.

Antti Ojansivu hiihti sunnuntaina hienosti kahdeksanneksi miesten Suomen cupin 15 kilometrin kilpailussa Jämillä. Ojansivu hävisi vapaan tyylin kisassa voiton ottaneelle Imatran Urheilijoiden Lari Lehtoselle vajaat kaksi minuuttia. Miesten 3 x 8 kilometrin viestissä Ojansivun edustama Jämin Jänteen joukkue sivakoi neljänneksi. Ojansivu olin oman osuutensa toiseksi nopein hiihtäjä.