Siikaluoma jätti muut nopeasti

Martti Siikaluoma paineli selvään voittoon Teivocupin kauden toisessa osakilpailussa sunnuntaina.
Martti Siikaluoma piti kovinta vauhtia kuuden asteen pakkasessa. (Kuva: Teivo Stayers)

Nonamesportia edustava Siikaluoma kellotti kirpeässä pakkassäässä viidellä kilometrillä ajan 15,56. Toiseksi tullut Valkeakosken Hakan Teemu Visala jäi voittajasta 41 sekuntia.

Siikaluoma johti kisaa alusta saakka ja jätti muut selvästi taakseen jo ennen matkan puoliväliä. Siikaluoma juoksi nastattomilla tossuilla, kun taas suurimmalla osalla muista juoksijoista oli nastat tossuissaan liukastumisia estämässä.

Miesten kisan kolmas oli isäntäseura Teivo Stayersin Aki Niemi, joka jäi toiseksi tulleesta Visalasta vain viisi sekuntia.

Naisten sarjan voiton vei viime kisassa toiseksi juossut Venla Koivula-Huttunen. Triathlonteam 226:tta edustava Koivula-Huttunen merkkautti ajan 20,48. Toiseksi tullut Tampereen Pyörä-Poikien Outi Jussila sai ajan 21,23. Kolmas oli ylöjärveläinen Salla Annala ajalla 21,58.

Kauden toisessa Teivocupin kisassa oli mukana yli 60 juoksijaa.

Miesten yhteiskilpailua johtaa Aki Niemi. Naisten yhteiskisan kärkipaikkaa pitää Venla Koivula-Huttunen.

Seuraava Teivocupin kisa juostaan 14. tammikuuta.