Bileet uimahallissa

Pyhäinpäivän aaton kuutamouintia säestää energinen ja kohta kokonaan ylöjärveläinen duo.
Duo Heidi ja Jani, Ylöjärven uimahalli, musiikki

– Tämä on molemmille neitsytkeikka uimahallissa. Katsotaan, millaiset pikku bikinit puen ylleni, Heidi Visulaaka heittää. Duon toinen puolisko on Jani Juhola. (Kuva: Maana)

Viime vuonna Heidi Visulaaka veti karaokea tamperelaisessa pubissa. Yhtenä iltana mikkiin tarttui pitkätukkainen ylöjärveläismies.

Jani Juholan tulkinta Poets of the Fallin herkästä kappaleesta Cradled in Love teki vaikutuksen.

– Olin jo pitkään kaivannut laulajaa ja akustisen kitaran soittajaa, jonka kanssa voisin tehdä duokeikkoja. Menin heti kysymään Janilta, että et sinä sattuisi kitaraa soittamaan – hän oli niin kitaristin näköinen, Visulaaka kertoo hymyillen.

Hän aavisti oikein. Viikon kuluttua kaksikko piti ensimmäiset yhteiset treeninsä. Ensimmäinen keikka oli tapaninpäivänä Teiskossa.

Duo Heidi & Jani esiintyy sekä baareissa että yksityistilaisuuksissa. Molemmat laulavat, ja Jani soittaa kitaraa ja Heidi cajonrumpua sekä muita rytmisoittimia.

Jani Juhola on ylöjärveläinen. Heidi Visulaaka kertoo muuttavansa itsekin pian puutarhakaupunkiin.

Ison bändin tuntu

Repertuaariin mahtuu coverbiisejä laidasta laitaan. Keikoilla on kuultu ainakin Haloo Helsinkiä, Kaija Koota, Jonne Aaronia, Lady Gagaa, Bonnie Tyleria, CCR:ää ja Popedaa.

– Iskelmää, rockia, poppia. Räätälöimme setin aina tilanteen mukaan, Heidi Visulaaka kertoo.

– Jos halutaan isot bileet, otamme mukaan valot ja savukoneet. Joskus on sanottu, ettei uskoisi, että meitä on vain kaksi. Minä olen aika energinen esiintyjä, ja Janilla on vahva karisma.

Tänä perjantaina duo päätyy vähän erikoiseen keikkapaikkaan. Ylöjärven uimahallissa järjestetään tunnelmallinen liveuinti eli pyhäinpäivän aaton kuutamouinti. Heidin ja Janin laulun ja akustisen soiton tahdissa pääsee uiskentelemaan illalla puoli yhdeksän jälkeen. Halli on avoinna poikkeuksellisesti yhteentoista asti.

Allastilat rauhoitetaan tapahtumalle kello 20.30, jolloin ponnahduslauta ja lasten altaat suljetaan. Allastilat sulkeutuvat puoli yhdeltätoista.

Duo Heidi & Jani keikalla

Ylöjärven uimahallissa 4. marraskuuta kello 20.30.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?