”Pyhiinvaellusmatka Ylöjärvelle!” – näin Eppu Normaali -patsasta kommentoidaan somessa

Torstain uutinen Ylöjärvelle kaavaillusta Eppu Normaali -patsaasta on saanut riemastuneen vastaanoton sosiaalisessa mediassa.

Ylöjärven kaupunginjohtaja Jarkko Sorvanto kertoi Ylöjärven Uutisille torstaina, että kaupunki on ajamassa läpi paljon puhuttua ajatusta Eppu Normaali -patsaasta. Pitkän linjan rockyhtyeelle tehtävään kunnianosoitukseen on esitetty määrärahaa kaupungin ensi vuoden talousarvioon.

Välittömästi uutisen julkaisemisen jälkeen sosiaalisessa mediassa alkoi kuhina. Eppu-fanien keskuudessa asiasta suorastaan riemastuttiin.

 

Ei kestänyt kauaa, kun kissan nosti pöydälle itse yhtyekin. Tavallisesti vaatimattomina julkisuudessa esiintyvä Eppu Normaali jakoi Ylöjärven Uutisten jutun Facebook-sivullaan ja tiedusteli, mitä fanit patsashankkeesta tuumasivat.

Mitäs TÄHÄN sanotte!!!???

Julkaissut Eppu Normaali 27. lokakuuta 2016

Ja mielipiteitähän riitti. Pääasiassa fanien kommentit olivat erittäin positiivisia. Hyvinkääläisen Jussi Alkulan mukaan ”turhemmillekin asioille on patsaita pystytetty”.

Kovan luokan Eppu-fani Teukka Pyykkö totesi kieli poskella, että hän lienee patsashankkeeseen osasyyllinen. Pyykkö nimittäin kysyi elokuun alussa julkisesti ja suoraan, mitä Martti Syrjä ja Juha Torvinen olivat koko ajatuksesta mieltä.

Kysymys vastauksineen tallentui Youtubeen.

Pian Ylöjärven Uutisten juttu huomattiin ympäri Suomen. Mediat siellä sun täällä siteerasivat suurta rokki- ja kunnianosoitustarinaa Ylöjärveltä.

Seuraavaksi somessa alkanee spekulaatio mahdollisen patsaan ulkomuodosta. Facebookissa moni kommentoija oli sitä mieltä, että ainakaan perinteinen näköispatsas ei olisi tässä tapauksessa hyvä ajatus.

Jussi Aumo muistutti Twitterissä, mistä Eppu Normaali -bändi sai aikoinaan nimensä. Eräänlainen idea patsaan toteutustavaksi kai tämäkin…

Yksi kommentti

  1. Timpsa

    Onhan Eput toki kunnian osoituksen ansainneet hienoja heppuja kaikki kuin myös tausta joukot ,mutta eikö joku Eppu katu tai sen sellane ois ollu korrektimpi ku tollai patsas ? No. patsasta ihmettelmään tulevat turistit vois sitten laittaa jonku roposen kolehtihaaviin siihe patsaan luo ja tämä tuotto käytettäs Ylöjärven vähäosasten ja köyhien auttamiseen, kun ei kaupungin määrärahasta siihen mitään liiennyt vaikka vapaaehtos hankkeet oli jo pitkällä ja toimivat…

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?