Metsäkylän koulu voittoon Viestikarnevaaleilla

Metsäkylän koulu juhli komeasti voittoa Aamulehden perinteisillä Viestikarnevaaleilla. Karnevaalit järjestettiin jo 51. kerran.

Metsäkylän koulu voitti alakoulujen tyttöjen 8 x 80 metrin sukkulaviestin A-sarjan ajalla 1.40,96. Toiseksi tullut Tampereen Leinolan koulu hävisi Metsäkylän joukkueelle vajaat kolme sekunnin kymmenystä. Tässä sarjassa ylöjärveläismenestyksen täydensi viidenneksi juossut Siivikkalan koulu. Mukana kisassa oli 20 koulua.

Alakoulujen tyttöjen 8 x 80 metrin sukkulaviestin B-sarjassa Veittijärven koulu sijoittui hienosti viidenneksi. Sarjan voitti Tampereen Tesomajärven koulu. Tässä sarjassa mukana oli peräti 29 koulua.

Ylöjärven Yhtenäiskoulu oli puolestaan hienosti neljä alakoulujen poikien 8 x 60 metrin sukkulaviestin A-sarjassa. Voiton vei Tampereen Annalan koulu, jolle Ylöjärven Yhtenäiskoulu hävisi reilut 2,2 sekuntia. Metsäkylän Yhtenäiskoulu oli sarjassa viides, Siivikkalan koulu yhdeksäs ja Veittijärven koulu 11:s. Mukana sarjassa oli 20 koulua.

Yläkoulujen tyttöjen 6 x 80 metrin sukkulaviestissä Ylöjärven Yhtenäiskoulu saavutti kymmenennen sijan. Sarjan voitti Tampereen Sammon koulu. Moision koulu Ylöjärveltä oli 12:s. Kisassa juosi 23 koulua.

Ylöjärven Yhtenäiskoulu oli ylsi puolestaan sijalle 11 yläkoulujen poikien 6 x 80 metrin sukkulaviestissä. 19 joukkueen sarjassa voiton Tampereen Sammon koulu.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?