YIlvekselle niukka kotivoitto

Ylöjärven Ilves otti kolmannen perättäisen voittonsa naisten jalkapallon Kakkosessa, kun Pargas IF kaatui Räikällä 1–0.
jalkapallo
Ylöjärven Ilveksen Anni Paukkunen karkaa pallon kanssa vastustajalta.

YIlves joutui odotettua ahtaammalle PIF:n tiukan puolustuksen edessä. PIF:n kaatajaksi nousi jälleen Rosa Sirén, joka laukoi voittomaalin myös joukkueiden edellisessä kohtaamisessa kolme vuotta.
Ottelun alku oli molemmilta joukkueilta tunnustelua ja peli aaltoili kentän päästä päähän. Pian YIlves otti kuskin paikan ja hallitsi palloa mielin määrin. Hienojen syöttöketjujen päätteeksi syntyi myös useita maalipaikkoja, mutta kotijoukkueen viimeistely oli heikkoa.
Ottelun 28. minuutilla Rosa Sirénin Jenni Häkliltä saama nappisyöttö päätyi rennon noston jälkeen maaliverkkoon yli PIF-maalivahti Henrietta Helanderin.
Toisen jakson alku oli edelleen kotijoukkueen vahvaa näytöstä. Pallo pelattiin lupaavasti vierasmaalin yläputkeenkin.
Kun ylöjärveläisten viimeistely oli kuitenkin edelleen luokatonta, käänsi vierasjoukkue tilanteen vähitellen edukseen
Ottelun viimeisellä puolituntisella pelin hallinta lipesi prässiään lisänneille vieraille ja kotijoukkueen peli alkoi mureta minuutti minuutilta.
Fanniina Passila sai venyä YIlveksen maalilla paraatitorjuntoihin ja ylärima kolisi myös kotijoukkueen päädyssä.
YIlves haki vaihtopenkiltä apua ja vaihtoi tuoreita jalkoja kentälle. Se riitti tasoittamaan ottelun loppuminuuttien voimasuhteet, eikä maaleja enää syntynyt. Fanniina Passilalle merkittiin jo toinen nollapeli perättäin.
Naisten Kakkosen B-lohko on nyt puolivälissä. YIlves on neljäntenä  iskuetäisyydellä jopa sarjan kahteen kärkijoukkueeseen.
Jännitystä riittää paljon jo ensi lauantain vierasottelussa Härmää vastaan Hämeenlinnassa, jossa käydään nelospaikasta niin sanottu kuuden pisteen kamppailu.