Koulutuskeskus Valosta ammattiin valmistuvat 2016

Kone- ja metalliala

Aineslahti Henri Valo, Arajärvi Toni Tapani, Haapala Eetu Mikael, Harakkamäki Henri Samuli, Kalliomäki Aku Nikanor, Kujansuu Joni Tapio, Kuusiniemi Niko Juhani Fredrik, Laamanen, Vili Elmeri, Leivo Matti Jarkko Tapani, Moisio Santeri, Myllymäki Juuso Kalle Henrikki, Mäkinen Sini Susanna,

Peijari Joona Samuli, Pihlajamäki Jaakko Pauli Oskari, Riskilä Tuomas Kristian, Seppälä Roope Rafael, Sirviö Sami Tapio, Wall Anssi Emil, Varjonen Jesse Ilari Kristian, Vastamäki Toni Petteri, Viitanen Jere Edvard, Ylijoki Joni

Liiketalous

Ahomäki Mikko Rikhard, Hellström Juuso Mikael, Heusala Ola Johannes, Honkala Miko Markus, Jaakonaho Roosa Anniina, Jantunen Janika Linnea, Juureva Ida Vilhelmiina, Jääskallio
Pauliina, Jääskallio Petteri Johannes, Kilpi Miika Petri, Kinnunen Aleksi Eero Matias, Kiukkanen Aksel Rikhard, Kivelä Noora Katriina, Kivimäki Iiris Aino Vilhelmiina, Konttinen Paulus Juhana,

Koskinen Aleksi Antti Valtteri, Koskinen Aleksi Tapani, Kota-Aho Sanni Sofi, Kujala Janika Anniina, Lahtinen Jaakko Tauno Tapani, Luhtala Mirella Carolina, Mäihäniemi Anniina Hannele, Mäkelä Henna Johanna, Mäkelä Joonas Valtteri, Mäkinen Iida Marianne, Närvänen Heidi Hanna Kaarina, Ogbeide Rebecca Ukiahge, Ojala Niku Viljami, Pallas Markus Tapio Pietari,

Rantanen Kristian Julius, Rauhanen Kalle Johannes, Rekola Riku Jani Juhani, Saarinen Emilia  Saga Helena, Salmela Samuel Sebastian, Salminen Henna Emilia, Salomaa Tytti Helena, Savikko Salla Tuulia, Seppänen Pekka Valtteri, Sillanpää Mikko Juhani, Siltanen Kiira Anja Irina, Suuripää Joona Sakari, Suvela Jonas Santeri, Toivanen Joni Markus, Toivo Johan Vesa Iisakki, Viitala Hanna-Maria, Vinni Hanna Maria, Ylijoki Henna

Sosiaali- ja terveysala

Brandt Moona Marika, Haapasalo Eerika Anna Maarit, Helmilaakso Henna-Riina Emilia, Kivimäki Janita Kristiina,  Koskimäki Riina Kaarina, Laitinen Emma Johanna, Meriläinen Riina Milana, Mäensivu Annika Johanna, Mäkelä Elli Juulia, Orismala Eveliina Jenna Susanna, Pakkanen Emilia Jenni Katariina, Pekkanen Roosa Maria Emilia, Piittinen Salla Emilia, Rajala Iida Johanna, Seppälä Vilma Kerttu-Karoliina, Simonen Jutta Maria, Tuominen Anu Maarit, Äikäs Iida-Sofia

19098391

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?