Elinkeinopalkinto Eppu Normaalille

Ylöjärven kaupungin vuoden 2016 elinkeinopalkinto jysähti oikeaan maaliin. 40-vuotias Eppu Normaali Oy ja sen tytäryhtiö Akun Tehdas saivat 12. kerran jaetun huomionosoituksen eilen tiistaina.
Ylöjärven vuoden 2016 elinkeinopalkinnon jakotilaisuus sujui iloisissa merkeissä. Eppujen edustajat Juha Torvinen (oik.) ja Aku Syrjä ottivat tunnustuksen vastaan Saila Ojaselta, Jarkko Sorvannolta, Hannu Ruuskalta, Reijo Karppiselta, Terttu Pirtinaholta, Timo Isolähteenmäeltä, Leena Joensivulta ja Mika Kotirannalta.
Ylöjärven vuoden 2016 elinkeinopalkinnon jakotilaisuus sujui iloisissa merkeissä. Eppujen edustajat Juha Torvinen (oik.) ja Aku Syrjä ottivat tunnustuksen vastaan Saila Ojaselta, Jarkko Sorvannolta, Hannu Ruuskalta, Reijo Karppiselta, Terttu Pirtinaholta, Timo Isolähteenmäeltä, Leena Joensivulta ja Mika Kotirannalta.

Ylöjärven kaupunki ja sen sataprosenttisesti omistama elinkeinoyhtiö, Ylöjärven Yrityspalvelu Oy  jakoivat tiistaiaamuna vuoden 2016 elinkeinopalkinnon.
Paikkakunnan suuri ylpeys, Eppu Normaali Oy, sai kotikaupungilta parhaan mahdollisen syntymäpäivälahjan, kun kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Leena Joensivun (sd.) ja kaupunginjohtaja Jarkko Sorvannon johtama delegaatio kävi luovuttamassa tunnustuksen Aku Syrjälle ja Juha Torviselle Akun Tehtaalla.
Ylöjärven Yrityspalvelu Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mika Kotiranta (kok.) sanoi, että palkitsijan on helppo hehkuttaa Eppujen kaltaisesta menestyjästä.
Kotiranta tiesi, mistä hän puhui.
– Olen seurannut bändiänne koko sen olemassa olon ajan, hän kehui.
– Olin mukana teidän ensimmäisellä keikallanne, Kotiranta hehkutti.
– Totuuden nimessä on sanottava, että mietin ensimmäisen esiintymisenne jälkeen, että mitähän tämänkin kokoonpanon musisoinnista tulee, hän kertoi.
– Tänään, neljä vuosikymmentä myöhemmin, kaikki voimme vilpittömästi ja perustellusti iloita Eppujen voittokulusta, palkitsija sanoi.
Kotiranta teroitti Eppujen merkitystä koko Ylöjärvelle.
– Yhtye on kiillottanut merkittävästi kaupungin imagoa. Kiitämme teitä siitä työstä, jonka olette tehneet yhtyeenne avulla kotikaupungin hyväksi, hän sanoi.
Aku Syrjä muistutti, että Eppu Normaali rakensi toimitalonsa eli Akun Tehtaan pitkään pöheikkönä olleelle tontille.
– Muistan hyvin ajan, jolloin silloinen Ylöjärven kunta puuhasi Teivoon niin kutsuttua kuukylää. Meidän äänimiehemme Reijo Hammar tuli luokseni ja sanoi, nyt meillä olisi tuhannen taalan paikka Teivossa, sillä kyllä kuukylä varmasti tarvitsisi ääni- ja valomaailmoja. Kuukylää ei tullut, mutta Ylöjärvi kaavoitti alueesta yrityspuiston. Me ostimme tontin ja olemme luoneet tänne oman yrityskeskittymämme, Aku Syrjä kertoi.
Syrjän ja Torvisen mielestä Teivon yrityspuisto on ollut loistava sijoituspaikka Akun Tehtaalle.
– Meidän tilamme ovat käyneet jo ahtaiksi. Olemme vuokranneet lisäneliöitä Avant Tecnolta, he mainitsivat.
Syrjä ja Torvinen korostivat, että Akun Tehdas on todella monipuolinen osaamiskeskittymä.
– Toimintafilosofiamme lähtee siitä, että jos asiakas saapuu tänne idean kanssa, hän pääsee palaamaan esimerkiksi valmis äänite kainalossaan pois, he tarkensivat.
Tiistaiaamuisessa palkitsemistilaisuudessa niin Aku Syrjä kuin Juha Torvinen muistelivat lennokkaasti sattumuksia, jotka liittyvät heidän Ylöjärvi-vuosiinsa.
– Minun äitini toimi täällä paskapoliisina eli terveystarkastajana. Muutimme Rovaniemeltä Ylöjärvelel äidin työn perässä, Rorvinen sanaili.

Elinkeinopalkinnolla muistetusta Akun Tehtaasta kerromme lisää sivulla 8. 

Comments are closed.