Teivon uuteen toimitusjohtajaan kohdistuu paljon odotuksia

matti_paakirjoitus_320x194pxlTeivon ravikeskus saa tässä kuussa uuden toimitusjohtajan, kun vaativassa pestissä aloittaa kauppatieteiden maisteri Päivi Lehtonen.
Toimitusjohtajan vaihtamista on pidettävä Teivon tulevaisuuden turvaavana tekona. Odotukset Lehtosen onnistumisen suhteen ovat korkealla.
Ravikeskuksen luotsaaminen menestykseen ei ole helppo tehtävä. Teivossa on suuri kiinteistömassa, joka on pidettävä hyvässä kunnossa. Keskeisellä paikalla sijaitseva ravikeskus on suhteellisen pienessä käytössä. Uuden johtajan on ideoitava ja markkinoitava Teivoa potentiaalisille yhteistyökumppaneille, joiden suurtapahtumat sopisivat kaviourilla toteutettaviksi. Teivon ykkösasia on houkuttelevat ravit, joihin Lehtosen on saatava niin vetovoimaiset kärkihevoset ohjastajineen kuin hevosurheilusta innostuneet ihmiset katsomoon.
Päivi Lehtosella on persoonansa ja ammattitaitonsa perusteella kaikki mahdollisuudet löytää menestyksen avaimet.
Lehtonen on energinen ja karismaattinen johtaja, joka säteilee myönteisyyttä. Hän saa niin henkilökuntansa kuin suuren yleisön kiinnostumaan Teivosta.
Uudella toimitusjohtajalla on vankka kokemus ketjuyrityksen rakentamisesta, hallinnosta sekä johtamisesta. Niiden hallitseminen on välttämätön avu moni-ilmeisen ravikeskuksen voimavarojen yhteen juoksuttamisessa.
Päivi Lehtonen on ennättänyt osoittaa jo mielenkiintoansa ylöjärveläisiä yhteistyökumppaneita kohtaan. Hän haluaa olla rakentamassa paikallista yhteistyötä, mikä taatusti saa vastakaikua.