Uplakersille piste avausmatsista

Ylöjärven Uplakersin edustusjoukkue aloitti kautensa jääkiekon II-divisioonan Hämeen lohkossa niukalla tappiolla, joka tuli vasta voittolaukauskilpailun jälkeen.

13 Urheilu 5Valkeakosken Kiekko-Ahmat vei kaksi pistettä kaatamalla Uplakersin 3–2.
Kiekko-Ahma aloitti maalinteon avauserän kahdeksannella minuutilla, kun Teppo Tenkanen tuikkasi pelivälineen ylöjärveläisten maalia vartioineen Jiri Kumpuvaran ohi verkkoon.
Toisessa erässä kotijoukkue karkasi jo kahden maalin johtoon Eero Salmelan osumalla. Uplakers aloitti kirin kolmannen erän puolivälissä.
Ensin Mikko Laksola tykitti ylivoimalla 2–1-kavennuksen, ja vajaat viisi minuuttia ennen kolmannen erän loppua Miko Yli-Hallila ampui tasoituksen. Matias Oja syötti Uplakersin molemmat osumat.
Voittomaalikilpailussa Uplakersilta onnistui ainoastaan Lassi Niemenmaa.
Kiekko-Ahman onnistujia olivat Jani Laine ja ratkaisevan osuman iskenyt Henri Tissari. Jiri Kumpuvaaralle merkittiin peräti 56 torjuntaa.
Uplakers pelaa ensimmäisen kotiottelunsa ensi sunnuntaina kello 14, jolloin Ylöjärvelle saapuu vieraaksi HPK Team Hämeenlinnasta.