Ylöjärveläiskuskit vauhdissa

Ylöjärveläiset Tarmo Ollila, Marjo-Riitta Lunden ja Tiina Sievinen ajoivat palkintopallille rallisprintsarja Future Cupin toisessa osakilpailussa Oulussa.

Tampereen Urheiluautoilijoita edustava Ollila ajoi kaksivetoisia ja kuutiotilavuudeltaan vapaita autoja käyttävien seniorien luokassa toiseksi. Hän kaasutteli ajan 1.46,94. Luokan voittoon kiri KR-Teamin Kari Karhu ajalla 1.41,77.
Hämeen Urheiluautoilijoita edustava julkujärveläinen Marjo-Riitta Lunden voitti puolestaan naisten kaksivetoisten ja vapaan kuutiotilavuuden autojen luokan. Tampereen Urheiluautoilijoiden karhelainen Tiina Sievinen oli ykkönen kaksivetoisten N-ryhmäläisten luokassa, jossa auton suurin sallittu kuutiotilavuus on 2 000 kuutiota.
kaksivetoisten Future Cupissa Lunden on jaetulla sijalla 13. Ollila ja Sievinen ovat puolestaan jaetulla sijalla 26. Kaikkiaan kaksivetoisten Future Cupissa ajaa 83 kuljettajaa.
Future Cupin Cuppikunkku-kilpailussa Lunden on sijalla 15. Ollila on sijalla 28, ja Sievinen on sijalla 36. Cuppikunkku-kisasssa on mukana 129 kuljettajaa.