Kallesta kelpaa ottaa esimerkkiä

matti_paakirjoitus_320x194pxlSuomalainen yhteiskunta ei ole milloinkaan aikaisemmin vannonut yhtä voimakkaasti yrittäjyyden voimaan kuin nyt lähestyvien eduskuntavaalien yhteydessä.
Kaikki Arkadianmäeltä paikkoja haluavat puolueet ovat nyt yrittäjien ja yrittämisen asialla. Poliitikot ovat yksituumaisia ainakin yhdestä asiasta.
Suomi tarvitsee uusia yrittäjiä, jotka tarjoavat kansalaisille työtä.
Ylöjärven Yrittäjät palkitsi tiistai-iltana muun muassa vuoden nuoren yrittäjän. Tunnustuksen sai Kalle Kiuru.
”Konetyö Kiuru on perustettu vuonna 2007. Olin silloin 21-vuotias. Yritys muuttui Konetyö Kiuru Oy:ksi viime vuonna. Kipinä yrittäjyyteen  on tullut isän touhuja seuratessa ja yrittäjyyden maailmaan kasvaessa.  Ala tuli eteen vähän vahingossa. Minua traktoritöitä pienestä pojasta asti tehneenä kiinnostivat kaikki konehommat. Aloin yrittäjäksi periaatteella, että ostin uuden Avantin ja mietin, mitä sillä voisi tehdä ja millä kaikella muulla voisi työllistää itsensä.
Varmaankin kohokohta on ollut ensimmäisen työntekijän palkkaaminen kolmisen vuotta sitten. Nyt on tehty pieniä sekä kohtuullisen isoja kohteita. Myöskin omaa halliamme on rakennettu omana työnämme Siltatien yritysalueelle. Toivottavasti halli valmistuu tämän vuoden aikana, ja toivotaan, että töitä riittää jatkossakin.”
Vuoden nuori yrittäjä Kalle Kiurulla on ollut visio, jonka hän on määrätietoisesti toteuttanut. Kiurun toiminta on kannustava esimerkki muillekin.

Comments are closed.