Uplakers tappioputkessa

Ylöjärven Uplakers on ajautunut miesten jääkiekon II-divisioonassa tappioputkeen. Uplakers hävisi viikonlopun molemmat ottelunsa ja on nyt kärsinyt neljä ottelua perättäin.

Lauantaina Ruoveden RuoSkA haki Ylöjärveltä pisteet maalein 1–4. Ottelu pysyi varsin tasaisena kahden erän ajan, mutta kolmannessa erässä vieraat menivät menojaan.
Uplakers nousi toisessa erässä Kalle Niemenmaan osumalla tasoihin. Kolmannen erän alussa RuoSkA iski kuitenkin masentavan alivoimamaalin, joka hieman sekoitti Uplakersin peliä. Lopulta vieraat napauttivat vielä kaksi lisäosumaa ja marssivat voittoon.
Ruovesiläisten sankari oli peräti 45 laukausta torjunut maalivahti Tomi Mäkinen. Ylöjärveläisten tolppien välissä seissyt Tomi Nenonen koppasi 37 kutia.
Sunnuntaina Uplakers vieraili Kangasalla Kisa-Eaglesin kotiluolassa.
Isännät olivat koko ottelun ajan niskan päällä ja Uplakers joutui pelaamaan jatkuvasti takaa-ajoasemassa. Kotijoukkue iski jo avauserässä kolme maalia, eikä Uplakers päässyt enää kunnolla taistelemaan voitosta.
Ylöjärveläiset osuivat kuitenkin ottelussa neljä kertaa. Vieraiden maaleista vastasivat Otto Hentunen, Kalle Haukipää, Kalle Niemenmaa ja Khelil Gort. Niilo Lähde syötti kaksi maalia.
Kisa-Eagles vei ottelun lopulta nimiinsä maalein 6–4. Jiri Kumpuvaara torjui ylöjärveläisten verkolla 28 laukausta.
Uplakers joutui pelaamaan viikonlopun molemmat kamppailut ilman pistepörssin voitosta taistelevaa Turo Mikkolaa.
Uplakers on valahtanut Hämeen lohkossa kahdeksanneksi. Piste-ero yhdeksäntenä olevaan Ikurin Vireeseen on kuitenkin jo sen verran iso, että ylöjärveläiset voivat alkaa valmistautua 25. helmikuuta alkaviin pudotuspeleihin.
Sitä ennen Uplakersilla on vielä kaksi runkosarjaottelua, joista ensimmäinen pelataan tänään keskiviikkona Valkeakoskella. Kotikaukalossa ylöjärveläisryhmä nähdään ensi sunnuntaina, kun runkosarjan päätöskamppailussa Uplakersia vastaan luistelee Ikurin Vire.