Teivocupissa voitto Ikaalisiin

Ikaalisten Nouseva-Voima oli vahvasti edustettuna talvisen testijuoksusarjan Teivocupin toisessa osakilpailussa. Miesten sarjan voittokin meni Ikaalisiin.

Miesten ykköseksi kiri Vesa Taanila, joka kellotti lumen peittämällä radalla ajan 17.02. Kakkoseksi nousi Kylmäkosken Veikkojen Markus Välimäki, joka hävisi Taanilalle 12 sekuntia. Isäntäseuran Teivo Stayersin Teppo Syrjälä juoksi kolmanneksi ajalla 17.23. Syrjälän seuratoveri Aki Niemi oli neljäs, vain neljä sekuntia Syrjälää hitaampana.
Peräti kuusi Ikaalisten Nouseva-Voiman suunnistajaa sijoittui miesten sarjassa kymmenen parhaan joukkoon.
Naisten sarjan voittaja oli tuttuun tapaan TTY:n Minna Haka-Risku, joka jätti toiseksi tulleen Forssan Salaman Marjo Niittysen yli minuutin päähän. Haka-Riskun voittoaika oli 18,33. Vammalan Seudun Voiman Marianne Viitamaa sijoittui kolmanneksi. Paras Teivo Stayersin edustaja oli seitsemänneksi tullut Terhi Halonen.
Miesten yhteiskilpailun kärjessä on Markus Välimäki 1 970 pisteellä. Teppo Syrjälä on toisena seitsemän pisteen päässä. Avausosakilpailun voittanut Juha Nyyssönen ei osallistunut toiseen osakilpailuun. Naisten sarjaa hallitsee Minna Haka-Risku 2 000 pisteellä. Johanna Virtasella on