Tampere Saints etsii naispelaajia

Paluun amerikkalaisen jalkapallon SM-sarjaan tekevä Tampere Saintsin naisjoukkue tarvitsee vahvistuksia.
Nina Tuomaala on yksi Saintsin kantavista voimista. (Kuva: Tampere Saints)
Nina Tuomaala on yksi Saintsin kantavista voimista. (Kuva: Tampere Saints)

Kaikki jenkkifutiksesta kiinnostuneet ylöjärveläisnaiset ovat tervetulleita kokeilemaan lajia Saintsin harjoituksiin.
– Vaikka kausi onkin jo alkanut, voit silti tulla mukaan.  Pelikuntoon ehtii vielä. Laji voi olla sinulle outo, mutta ei hätää, joukkue opettaa sinulle kyllä kaikki salat samalla kun juoksuttaa sinua pyynikin portaissa. Kaikenlaisia halukkaille löytyy pelipaikka, se on koko lajin suola, Saintsin naisjoukkueen päävalmentaja Toni Uusitalo sanoo.
Saints kokoontuu harjoituksiin maanantaisin kello 17.30 ja keskiviikkoisin kello 20.15 Pyynikin näkötornilla. Joulukuun alkupäivinä joukkue siirtyy harjoittelemaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. Silloin treenataan maanantaisin kello 17.30–18.45 ja keskiviikkoisin ekllo 21.15-22.30.
Tampere Saints pelasi viime vuonna naisten 1-divisioonaa, jonka se myös voitti. Näin Saints nousee vuoden tauon jälkeen takaisin SM-tasolle.