Uplakersin taitoluistelijat mitaleille Riihimäellä

Uplakersin nuoret taitoluistelijalupaukset onnistuivat upeasti Hämeen alueen syyskilpailussa Riihimäellä lauantaina.

Uplakersin Anni Mikkonen luisteli voittoon vuosina 2001–2003 syntyneiden Taitajien sarjassa.
Mikkonen keräsi hienolla ohjelmallaan 38,50 pistettä. Toiseksi tullut Riihimäen taitoluistelijoiden Milja Laasonen sai 35,25 pistettä.
Uplakersin Anni Sirkka oli saman sarjan kuudes 34,00 pisteellä. Seitsemänneksi sijoittunut Oona Hinkka keräsi niin ikään 34,00 pistettä, ja sai lisämaininnan kauniista nosturiliusta. Ellen Kärkelä oli sarjan kymmenes 32,50 pisteellä. Katariina Ahonen oli 16:s 26,75 pisteellä ja Julia Mustajärvi oli 19:s 23,25 pisteellä.
Saana Pennanen luisteli puolestaan hopealle vuonna 2006 syntyneiden Tinttien sarjassa. Pennanen sai esityksestään 22 pistettä. Sarjan voiton vei Tapparan Taitoluistelijoiden Lotte Eronen 22,25 pisteellä. Uplakersista mukana kisassa olivat myös Iida Miettinen ja Veera Laihia. Miettinen sai kehuja vaativista pirueteista.
Minien sarjassa Uplakersin Silja Seppänen oli seitsemäs 36,25 pisteellä. Jenna Hakari oli puolestaan 20:s 29,75 pisteellä. Peräti 23 luistelijaa oli mukana tässä sarjassa, jonka voiton vei Tampereen KooVeen Lumi Heinilä 43,50 pisteellä.
Vuonna 2004 tai myöhemmin syntyneiden Taitajien sarjassa Uplakersin Neea Kiviniemi sijoittui viidenneksi 27,75 pisteellä. Kiviniemi sai maininnan monipuolisista pirueteista.
27,75 pistettä keräsivät ohjelmillaan myös kuudenneksi sijoittunut Elli-Noora Vuorenmaa ja seitsemänneksi yltänyt Jenna Karinen. Karinen sai kehuja hyvin musiikkiin luistellusta ohjelmasta. Sarjan voittaja oli tamperelaisen Varala-Tiimin Tilda Ilveskoski 35,00 pisteellä.
Uplakersin Silja Oksala oli yhdestoista vuonna 2000 tai aiemmin syntyneiden Taitajien sarjassa. Oksala sai 26,33 pistettä.
Susanna Mattila oli samassa sarjassa 12:s 25 pisteellä. Sarjan ykkönen oli Varala-Tiimin Henna Kannisto 42,83 pisteellä.
Uplakersista kisoissa oli mukana myös vuonna 2007 syntyneiden Tinttien sarjassa luistellut Joanna Lähteenmäki, joka suoriutui ohjelmastaan erinomaisesti.
Uplakersin taitoluistelijoiden kuulumisista voi lukea lisää ensi viikon Ylöjärven Uutisista.