Megamyynti Areena lisää Elovainion vetovoimaa

matti_paakirjoitus_320x194pxlSuomen suurimman outletketjun rantautuminen Ylöjärven Elovainiolle on lottovoitto kasvukaupungille.
Suomen Megamyyntiareenat Oy luo kotimaiseen kauppakulttuuriin uutta sisältöä. Yritys toimii tulkkina sinivalkoisen teollisuuden ja kuluttajien keskuudessa. Valmistajilla on runsaasti laadukasta tavaraa, jolle syystä tai toisesta on löydettävä uusi jakelukanava.
Orimattilan Megamyynti Areenasta on muodostunut varsin pienessä ajassa erittäin kirkas brändi. Suuri yleisö matkaa satojen kilometrien päästä ostosparatiisiin, joka tarjoaa monipuolisten valikoimien lisäksi myönteisiä fiiliksiä.
Toimitusjohtaja Jaakko Mattila on vakuuttunut siitä, että suomalaiset oivaltavat outletin syvimmän olemuksen. Jokainen haluaa kantaa kortensa kekoon kierrättämisen onnistumiseksi.
Suomen Megamyyntiareenat Oy valjastaa Suomi Soffalta tyhjäksi jääneen myymälän käyttöönsä. Loka- ja marraskuun vaihteessa avattava kauppa tuo monipuolisella tavaratarjonnallaan todellisen piristysruiskeen ylöjärveläiseen kaupan elämään. Toimija on rakentanut konseptinsa siten, että  Megamyynti Areenat ovat maakunnallisia magneetteja. Jo perustajien lähtökohta on, että Ylöjärven toimipaikka vetää puoleensa koko Pirkanmaan alueen väestön.
Suomen Megamyyntiareenat Oy:n rantautuminen Ylöjärvelle merkitsee kiistattomasti Elovainion alueen vetovoiman vahvistumista. Jokaisen toimijan kannattaa hyödyntää myönteinen vire.