Onko vitsailun paikka?

matti_paakirjoitus_320x194pxlPerussuomalaisten valtuustoryhmä on kertonut monella suulla, että he tuovat uutta toimintakulttuuria Ylöjärven kaupungin hallintoon sekä päätöksentekoon.
Ylöjärven kaupunginvaltuusto kokoontui hiljan valtuustoseminaariin Tallinnan-laivalle. Jokainen valtuustoryhmä sai ennakkotehtävän. Annettujen aiheiden käsittelyn piti pohjustaa paikkakunnan tulevaisuuden linjaamista.
Perussuomalaisten valtuustoryhmä on kirjannut vastauksensa muotoon, josta aistii porukan kevytmielisen suhtautumisen toimeksiantoon ja tilaisuuteen. ”Pysytään itsenäisenä, ja Matti menee hyttiin numero 8.” ”Itsenäisen Ylöjärven kaksi tärkeintä kaupunkikeskusta ovat Viljakkalassa ja Kurussa. (Mutalassa on kolme pilvenpiirtäjää).”
Ei ole ihme, että muiden valtuustoryhmien jäsenet olivat kiusaantuneita perussuomalaisten tavasta laittaa vakava asia leikiksi.
Etenkin vaikeat ajat haastavat vakavaan työhön, johon soisi kaikkien tahojen osallistuvan vastuullisesti.
Tässäkin episodissa on paljon opiksi otettavaa.