Juhlavuosi vahvistaa paikallisyhdistyksen asemaa

Ylöjärven Yrittäjät ry täyttää 50 vuotta syksyllä.
Puheenjohtaja Valto Koivula ja hallituksen jäsen Esko Raskila asettavat juhlavuoden tavoitteeksi muun muassa jäsenmäärän tuntuvan kasvattamisen.
– Paikallisyhdistyksemme tunnetaan aktiivisuudestaan valtakunnallisestikin, mutta lupaamme laittaa lisää pökköä pesään, kaksikko sanoo.
– Paikallislehdessä pyörii juhlavuoden ajan teemasivu, jolla Ylöjärven Yrittäjät ry:n jäsenet ja yhteistyökumppanit voivat esittäytyä, Esko Raskila (vas.) ja Valto Koivula esittelevät sivupohjaa.

– Paikallislehdessä pyörii juhlavuoden ajan teemasivu, jolla Ylöjärven Yrittäjät ry:n jäsenet ja yhteistyökumppanit voivat esittäytyä, Esko Raskila (vas.) ja Valto Koivula esittelevät sivupohjaa.

Ylöjärven Yrittäjät ry:llä on jo runsaat 700 jäsentä. Se on Pirkanmaan Yrittäjien paikallisyhdistykistä toiseksi suurin.
Puheenjohtaja Valto Koivula ja hallituksen monen touhun mies Esko Raskila asettavat uusjäsenhankinnan riman korkealle.
– Tavoitteemme on nostattaa jäsenmäärämme 750 paremmalle puolelle, he tarkentavat.
Koivula ja Raskila pitävät haastetta kovana, mutta heidän mukaansa ylöjärveläinen yksituumaisuus ja yhteistyökyky puhuvat järjestäytymisen tärkeyden puolesta.
– Meidän paikkakunnallamme on jo pitkät ja kunniakkaat perinteet monipuolisessa yhteistoiminnassa. Yrittäjät auttavat toisiaan ja käyttävät mielellään lähellä olevia palveluja. Kaupunki ja sen elinkeinoyhtiö ovat yrittäjämyönteisiä; elinkeinopolitiikka on kasvunälkäistä, he kiittävät.

Aktiivinen jäsen saa paljon

– Paikallisyhdistyksen jäsen saa varmasti maksulleen täyden katteen, jos hän käyttää kaiken neuvonnan ja koulutuksen, jota järjestö paikallisesti, maakunnallisesti ja valtakunnallisesti tarjoaa, Valto Koivula ja Esko Raskila vakuuttavat.
Heidän mielestään järjestön palveluiden käyttäminen on varsin helppoa.
– Tavallisesti neuvo tai tieto on vain yhden puhelinsoiton tai sähköpostin päässä, miehet tarkentavat.
Koivula ja Raskila nostavat esille verkottumisen merkityksen.
– Jäsenet paikallisesti, alueellisesti tai valtakunnallisesti voivat hakeutua yhteen ja järjestää aivoriihiä. Tavallisesti ongelmat ja ilot ovat yhteisiä. Yhdessä paikassa keksitty ratkaisu toimii muuallakin, he sanovat.

Määrätietoisesti tulevaisuuteen

40-vuotisjuhlansa merkeissä Ylöjärven Yrittäjät ry julkaisi laajan historiikin.
– 50-vuotisetapillamme haluamme kiinnittää erityisesti huomiota tulevaisuuden rakentamiseen. Kannustamme yrittäjyyteen ja edistämme yrittäjyyden mahdollisuuksia, Valto Koivula ja Esko Raskila kertovat.
Heidän mielestään yrittäjyyden merkitys koko yhteiskunnalle on tunnustettu aidosti yhteiskunnan eri osa-alueilla.
– Erityisesti meillä Ylöjärvellä elinkeinoelämän vaikuttavuus on oivallettu. Koko paikkakunta on tiiviissä yhteisrintamassa edistämässä yrittäjyyden mahdollisuuksia. Menestyvät yritykset ja niiden työntekijät tuovat kaupunginkin kassaan verotulot. Yritykset tarjoavat palveluita, joita ei tarvitse hakea paikkakunnan rajojen ulkopuolelta, Koivula ja Raskila kiittävät.
He ovat vakuuttuneita siitä, että Ylöjärven vahva kasvu asumisen ja yrittämisen keskittymänä jatkuu tulevaisuudessakin.

Juhlavuosi huipentuu suurtapahtumaan

50-vuotisjuhlallisuudet huipentuvat marraskuun 22. päivänä Koulutuskeskus Valossa pidettävään tapahtumaan, joka on kaksiosainen.
Päivällä on vahvasti asiapitoinen tilaisuus, johon odotetaan muiden muassa istuvan hallituksen elinkeinoministeriä ja Suomen Yrittäjien ykkösmiestä.
– Luvassa on tapahtuma, jossa on paljon tärkeää asiaa, Valto Koivula ja Esko Raskila paljastavat.
Iltajuhla huipentuu Vuoden yrittäjä -palkinnon jakamiseen.
– Iloitsemme siitä, että olemme saaneet juhlavuotemme yhteistyökumppaneiksi muun muassa Koulutuskeskus Valon, Ylötehtaan sekä Tredun. Niillä on erittäin vahva rooli kaikissa  järjestelyissä, he kiittävät.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?