Iskun joukkueet palkintopallilla

Ylöjärven Iskun voimistelujoukkueet menestyivät viime viikonloppuna upeasti TUL:n välinesarjojen mestaruuskilpailuissa ja yli 14-vuotiaiden sarjojen avoimissa kilpailuissa Tampereella.

Iskun joukkue Valotar voimisteli komeasti kategoriaan yksi 10–12-vuotiaiden sarjassa.
Kaikkiaan 24 kilpailuun osallistuneesta joukkueesta vain neljä ylsi ykköskategoriaan. Valottaren ohella huippusuorituksen tekivät Rantaperkiön Iskun Nikhi, Turun Pyrkivän Split sekä Vaajakosken Kuohun Feline.
12–14-vuotiaiden kilpasarjassa Iskun joukkue Valo voimisteli toiseksi yhteispisteillä 14,05. Mestaruuden vei Kotkan Kirin joukkue Victoire, jolle annettiin pisteet 17,45. Kolmas oli Kotkan Kirin Illusia 13,70 pisteellä.
Tampereen Naisvoimistelijoiden ja Ylöjärven Iskun yhteisjoukkue Hiutaleet vei puolestaan voiton 16–20-vuotiaiden kilpasarjassa yhteispisteillä 34,89. Turun Urheiluliiton Nefrit Exea oli toinen kerättyään 32,42 pistettä. Kolmanneksi sijoittui Rantaperkiön Iskun Team KLM.
Ylöjärveläisväriä nähtiin myös Tampereen Voimistelijoiden Minetit-joukkueessa, joka voitti 14–16-vuotiaiden SM-tason kilpailun. Minetit keräsi 36,55 pistettä. Toiseksi sijoittunut Tampereen Sisun ja Tampereen Työväen Naisvoimistelijoiden yhteisjoukkue Team Fionat sai 31,50 pistettä.