Iskun voimistelijat voittoihin

Ylöjärven Iskun voimistelujoukkueet keräsivät menestystä joukkuevoimistelun TUL:n Tampereen piirin mestaruuskilpailussa.

Iskun ja Tampereen Naisvoimistelijoiden yhteisjoukkue Hiutaleet voitti yli 16-vuotiaiden kilpasarjan yhteispistein 17,39.
Toiseksi tullut Tampereen Työväen Naisvoimistelijoiden Hiukkaset-joukkue keräsi 16,53 pistettä. Kolmannen sijan otti Rantaperkiön Iskun Team KLM.
Ylöjärven Iskun Valotar-joukkue voimisteli ainoana joukkueena kategoriaan 1 10–12-vuotiaiden sarjassa. Toiseksi tullut Rantaperkiön Iskun Nikhi-joukkue voimisteli kategoriaan 2 ja saman seuran Nikhi02-joukkue voimisteli kategoriaan 3.
12–14-vuotiaiden kilpasarjaan osallistunut Iskun Valo-joukkue voimisteli kategoriaan C. Sillä irtosi Tampereen Kisatoverien kanssa jaettu piirinmestaruus. TUL:n piirin ulkopuolella kilpailuun osallistunut Tampereen Voimistelijoiden Onette-joukkue ylsi tässä sarjassa ainoana kategoriaan A.