Kauppa ennakoi kasvua

päätoimittaja Matti Pulkkinen, Ylöjärven UutisetKauppa näkee nenäänsä pidemmälle.
Pitkäjänteinen toiminta herättää kuluttajissa luottamusta ja pitää asiakkaat kotikentällä.
Ylöjärvi kasvattaa turvallisen takuuvarmasti asukasmääräänsä. Lähitulevaisuudessa siintää aika, jolloin puutarhakaupunki on paisunut 40 000 ihmisen tiiviiksi yhteisöksi.
Vakaa väestöpohja tarjoaa hedelmällisen maaperän muun muassa kaupan toimijoille. Ne investoivatkin ahkerasti paikkakunnalle, jotta lähimenneisyydestä tuttu ilmiö ostovoiman valumisesta ulkopuolelle ei toistu.
Pirkanmaan Osuuskauppa avaa tämän viikon perjantaina Salen Asemantiellä. Se sijaitsee näköyhteydellä Pietilän pelloilla olevaan S-marketiin sekä Kaurasmäen Saleen. Moni on kummastellut, miten sama ketju pitää lähekkäin kolmea myymälää.
POK:ssa ollaan suunnitelmallisia ja oikea-aikaisia. He seuraavat aikaansa ja näkevät voimistuvat ostosvirrat, jotka odottavat jo lähiaikoina, kun esimerkiksi 500 asukkaan Soppeensydän kohoaa liki naapuriksi.
Samaa kaukonäköisyyttä on Jaakko Pirtinaholla, joka on uutterasti vienyt eteenpäin Lemminkäinen Talo Oy:n kanssa Elovainion Liikekeskusta. Siihen tulee 10 000 neliötä kaupan toimijoille.
Koko ajan laajeneva ja kasvava Elovainion yrityskeskittymä on niin kutsutun Haaviston asuinalueen laajennuksen kupeessa.Laajennuksesta uumoillaan jo lähivuosina 8 000 ylöjärveläisen asuinaluetta. Kaavoitusinsinööri Seppo Reiskasen työpöydällä kyseinen alue on nimetty Siltatien asuinalueeksi.
Asemantien tontti on erittäin perinteikäs kauppapaikka Ylöjärvellä. Sen isännöinti on suorastaan paalupaikka puutarhakaupungin markkinoille. Siinä ovat toimineet niin Aurojen Linkki kuin myyntiennätyksistään 2000-luvulta kuulu Valintatalo.