tulipalo

Kuvat: Kahdeksan vuotta sitten palaneen Kyröskosken suurlavan rauniot makaavat edelleen metsässä – ”Kenelle kuuluu sotku?”

Tilaajille

Ylöjärven Uutisten lukija ihmettelee, miksei asutuksen keskellä Hämeenkyrön ja Ylöjärven mailla makaavan tanssilavan raunioita siivota pois. Vuoden 2012 huhtikuussa maantasalle palaneet Kyröskosken tanssilavan rauniot ovat edelleen nähtävissä metsikössä, joka sijaitsee asutuksen välittömässä läheisyydessä Ylöjärven ja Hämeenkyrön mailla. Tulipalosta jääneitä romuja ei ole siis siivottu pois, mikä harmittaa alueella asuvaa Ylöjärven Uutisten lukijaa. – Jälleen näin…

Perhe menetti koko omaisuutensa Länsi-Teiskon tulipalossa – Nyt heille sataa apua ja lisääkin tavaraa otetaan vastaan ”Ihmisten auttamisen halu on uskomattoman voimakasta”, sanoo lahjoitusten organisoija

Tilaajille

Viime torstainen tulipalo Länsi-Teiskossa oli niin ärhäkkä, että eräs kurulainen perhe menetti siinä kotinsa ja koko kodin irtaimiston. Heti tulipalon jälkeen kurulaiset alkoivat kysellä somessa, miten he voisivat auttaa perhettä.

Läheltä piti -tilanne yöllä: Liedelle jäänyt ruoka oli sytyttää omakotitalossa tulipalon

Pirkanmaan pelastuslaitos sai torstaina ja perjantain välisenä yönä ilmoituksen Karhen Hangasjärventieltä. Omakotitalon asukkaat olivat heränneet hieman ennen kello kolmea palovaroittimen huutoon ja huomanneet, että illalla valmistettu ruoka oli jäänyt liedelle ja liesi päälle. Huomattuaan asian, asukkaat onnistuivat sammuttamaan lieden, mutta poistuivat talosta pelastuslaitoksen saapumiseen asti. Asunnossa ei tarvinnut lopulta tehdä sammutustöitä, mutta pelastushenkilökunta tuuletti tilat.