Elossa ei tekeminen lopu!

Valon koulutuskeskuksen liiketalouden opiskelijat ovat suunnitelleet Livenä Elossa-tapahtumaan erilaisia pisteitä niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Useimmilla pisteillä on monenlaista puuhaa. Eräs pisteistä on lukijapalvelut, jossa on mahdollisuus osallistua Kalustetalo Juurikiven laadukkaan nojatuolin arvontaan, testata erilaisia nojatuoleja sekä lukea Ylöjärven uutisia iPadilta tai ihan perinteisesti printtiversiona. Lukijapalveluissa Ylöjärven uutiset voi myös tilata kotiinsa erikoistarjouksella 20€/3 kuukautta  ja kaupanpäällisiksi saa suklaalevyn. Pisteellä vallitsee positiivinen tekemisen meininki ja kävijöitä oli tähän mennessä ollut mukavasti.

Urheilupiste on ollut lasten, nuorten ja urheilijoiden suosiossa. Erityisesti koululaisryhmät olivat innoissaan pisteestä. Pisteellä on mahdollisuus testata salibandya, koripalloa, hernepussien heittoa ja diabolottamista. Pisteen vetäjät Jussi Airaksinen, Jari Leppänen, Miika Saukkonen ja Jesper Liinavuori olivat mukana hyvällä hengellä.

Mukana on myös monta liiketalouden opiskelijoiden NY-yritystä, muun muassa Victoria’s Secretin tuotteita myyvä VS Beauty NY, kannettavia latureita kauppaava Just load it NY ja Brodeeraus NY, joka myy brodeerattuja tuotteita ja ottaa brodeerattavaksi myös asiakkaiden omia tekstiilejä.

Lasten suosiossa on ollut puuhapuisto, jossa on mahdollisuus hypätä narua,  hyppiä pomppulinnassa, ryömiä tunnelissa, saada kasvomaalausta sekä kalastaa palkintoja. Puuhapuistossa on tarjolla myös mehua ja keksejä.

IMG_3849[1]