keskustelua Livenä Elossa tapahtumassa hyvästä kuntapomosta

Kaupungin valtuuston puheenjohtaja Leena Joensivu ja 1. varapuheenjohtaja Tuomo Kaminen vastailivat koulutuskeskus Valon liiketalouden opskelijoiden mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Leena Joensivun  mielestä Ylöjärven pitää pysyä itsenäisenä tarkoittaen kuntapomoa joka vastustaa kuntaliitoksia, vaikka naapurikunnan kanssa olisikin yhteisiä asioita. Sosiaaliset taidot ja lakitieto kuuluvat kuntapomon ominaisuuksiin Tuomo Kaminen lisää. Joensivu summailee että  Ylöjärven vahvuuksia ovat lapsiperheiden tarpeiden näkeminen ja niistä huolta pitäminen, Ylöjärven korkean palvelutason ansiosta johon Tuomo Kaminen yhtyy.  Riitta Väisänen mainitsee Ylöjärven terveyskeskuksen hyvästä toimivuudeesta verrattuna osaan Ylöjärven ympärillä olevista kunnista. Sekä teiden auraus toimii Väisäsen mielestä hyvin.

Leena Joensivu on aloittanut politiikan 23-vuotiaana, ja sanoo että ihmiset eivät ole muuttuneet 80-luvulta lainkaan. Samat aisiat askarruttavat ihmisiä nytkin. Ylöjärven valtuuston yhteiset päätökset on saanut Ylöjärven tälläiseksi kuin se on, sanoo Joensivu.

Osaltaan hyvät välimatkat Tampereelle kertovat Ylöjärven hyvästä kasvusta ja kehittymisestä kaupunkina. Ylöjärvi onkin rankattu vastikään Iltalehden lukioiden äänestyksellä, kolmanneksi parhaaksi Suomen kaupungiksi.