YIlves FS taisteli pisteet Tampereelta

Tampereen Ilves-Kissat isännöi miesten futsalin Kakkosessa Ylöjärven Ilves FS:ää, joka vei lopulta pisteet mennessään maalein 4–7.
Teemu Rantanen esitti hienon jalkatorjunnan YIlves FS:n maalilla. (Kuva: Esa Norvia)

Ottelun alussa kotijoukkue vei peliä ja kolisteli pari kertaa maalin pystypuita. Vieraat pääsivät kuitenkin kuskin paikalle, kun Juha Unkuri teki puhtaan hattutempun kuudessa minuutissa.

Ilves-Kissojen maalivahti joutui jättämään pelin kesken loukkaantumisen vuoksi ja kotijoukkue pelasi loput ottelussa niin sanotulla lentävällä maalivahdilla.

Toisella jaksolla Ilves-Kissat yritti kavennusta viidellä kenttäpelaajalla ja YIlves FS ryhmittyi puolustusasemiin. Uhrautuvan puolustuspelin ansiosta ylöjärveläiset pitivät ottelun hallussaan.

Juha Unkurin lisäksi ylöjärveläisistä osuivat Pekko Maijala kahdesti sekä Aleksi Anttila ja Pyry Maijala kertaalleen.