Saloselle sarjavoitto Tukholmassa

Ylöjärven Shotokanin Miska Salonen voitti kovatasoisen karatekilpailun Tukholmassa.
Miikka Salonen (oik.) voitti Kuopiossa pronssia. (Kuva: Teea Salonen)

Miska ja Miikka Salonen ottelivat molemmat Swedish Junior Trophyn kadettisarjassa. Kyseessä oli 14–15-vuotiaiden alle 63 kiloisten sarja.
Miska Salonen kaatoi matkalla mestariksi neljä ruotsalaiskaratekaa. Ensi hän löi Adam Akolorian pistein 6–1. Sen jälkeen kaatui Emil Pettersson 8–0. Välierissä Salonen niputti  Elliot Tjärnström luvuin 3–1. Finaalissa kaatui vielä Vilde Hultgren  pistein 4-2.
Miikka Salonen hävisi ensimmäisen ottelunsa 3–2, joten hänen tiensä katkesi heti alussa.
Otto Tuli kamppaili junioreiden alle 76-kiloisten sarjassa. Ensimmäisessä ottelussaan Tuli hävisi niukasti ruotsalaiselle Armin Tavakolille. Lopulta Tuli ylsi kuitenkin sarjassa pronssille.
Ylöjärven Shotokanista Miikka Salonen ja Joni Lehtonen kävivät kilpailemassa myös Kuopion kansallisissa kisoissa. Miska Salonen joutui jättämään kisat väliin sairastumisen vuoksi.
Miikka Salonen otti pronssia 14-vuotiaiden ylempien vyöarvojen sarjassa. Joni Lehtonen oli puolestaan viides alle 12-vuotiaiden ylempien vyöarvojen sarjassa.