Uplakersin vire kestää

Uplakers otti jo viidennen perättäisen voittonsa jääkiekon II-divisioonassa, kun Valkeakosken Kiekko-Ahma kaatui Ylöjärvellä maalein 5–4.
Mikko Laksola ampui voittomaalin kolmannessa erässä. (Kuva: Lauri Kalliala)

Uplakers on tottunut kääntämään pelit edukseen kolmansissa erissä, niin tälläkin kertaa.
Uplakers aloitti ottelun vahvasti ja karkasi toisen erän alussa jo 2–0-johtoon. Vieraat nousivat kuitenkin toisessa erässä rinnalle ja ohi, joten kolmanteen erään lähdettiin vieraiden 2–3-johdossa.
Uplakers oli kuitenkin kolmannessa erässä jälleen erittäin vahva.
Joonas Lehto ampui tasoituksen erän neljännellä minuutilla, ja reilu minuutti myöhemmin Lassi Niemenmaa iski isännät johtoon illan toisella osumallaan.
Vielä ennen erän puoliväliä nähtiin Mikko Laksolan osuma, joka osoittautui lopulta voittomaaliksi. Kiekko-Ahma tuli vielä maalin päähän, mutta 40 laukausta torjunut uplakersveskari Jiri Kumpuvaara piti vieraat pelin lopussa ilman tasoitusta.
Ottelun alkupuoliskolla ylöjärveläisistä maalinteossa onnistui Lassi Niemenmaan ohella Henri Lintulaakso, jolle merkittiin kaksi tehopistettä. Kahteen tehopisteeseen ylsivät Lintulaakson ja Lassi Niemenmaan lisäksi Mikko Laksola ja Aleksi Saadetdin.
Uplakers on Hämeen lohkossa yhä kolmantena. Toisena oleva Kangasalan Kisa-Eagles on pisteen päässä, mutta kangasalalaiset ovat pelanneet kaksi ottelua ylöjärveläisjoukkuetta enemmän. Lohkon kärjessä oleva Hoki Klubi Hyvinkää on kahdeksan pistettä Uplakersin edellä. Hyvinkääläiset ovat pelanneet peräti kolme ottelua Uplakersia enemmän.
Uplakers jahtaa voittoputkelleen jatkoa ensi lauantaina Ruovedellä.