Valtuusto käsitteli useita valtuustoaloitteita – Katso tallenne kokouksesta

Kaupunginvaltuusto kokoontui maanantaina päättämään muun muassa nuorisovaltuuston aloitteesta rakentaa uimahyppytorni Räikän rantaan.

Toive hyppytornin rakentamisesta Keijärveen nousi esiin nuorisovaltuuston nuorille tekemässä kyselyssä. Asia oli maaliskuussa sekä teknisen lautakunnan että kaupunginhallituksen käsiteltävänä, eikä kumpikaan puoltanut sitä.

Lisäksi asialistalla oli viisi valtuustoaloitetta. Valtuustoaloitteet koskevat opetusalan määräaikaisten työsuhteiden kestoa ja yhdenvertaista kohtelua; ilotulitusten rajoittamista eläinten, ihmisten ja luonnon hyväksi; luontoselvityksen tekemistä Ylöjärven kaupungin alueella; vainajien tuhkien sirottelua kaupungin alueelle sekä henkilöstöedustusta Ylöjärven kaupungin omistamiin yhtiöihin.

Kokousta voi seurata suorana lähetyksenä Ylöjärven kaupungin YouTube-kanavalla. Näet lähetyksen myös tästä uutisesta. Lähetyksen toteuttaa Ylöjärven Uutiset.

Otsikkoa ja tekstiä muutettu 9.4. klo 7.59

Katso lähetystä tästä: