Kaupunginvaltuusto kokoontuu maanantaina päättämään uimahyppytornin rakentamisesta

Kaupunginvaltuusto kokoontuu maanantaina päättämään nuorisovaltuuston aloitteesta rakentaa uimahyppytorni Räikän rantaan.

Toive hyppytornin rakentamisesta Keijärveen nousi esiin nuorisovaltuuston nuorille tekemässä kyselyssä. Asia oli maaliskuussa sekä teknisen lautakunnan että kaupunginhallituksen käsiteltävänä, eikä kumpikaan puoltanut sitä.

Lopullisen päätöksen uimahyppytornin rakentamisesta tekee valtuusto.

Lue lisää: Keijärven uimahyppytorni jää haaveeksi?

Lisäksi asialistalla on viisi valtuustoaloitetta. Valtuustoaloitteet koskevat opetusalan määräaikaisten työsuhteiden kestoa ja yhdenvertaista kohtelua; ilotulitusten rajoittamista eläinten, ihmisten ja luonnon hyväksi; luontoselvityksen tekemistä Ylöjärven kaupungin alueella; vainajien tuhkien sirottelua kaupungin alueelle sekä henkilöstöedustusta Ylöjärven kaupungin omistamiin yhtiöihin.

Lue lisää: Vasemmistoliiton aloite: Vainajien tuhkille sirottelupaikka kaupungin alueelle

Kokousta voi seurata suorana lähetyksenä Ylöjärven kaupungin YouTube-kanavalla. Näet lähetyksen myös tästä uutisesta. Lähetyksen toteuttaa Ylöjärven Uutiset.