Reijo Karppinen kuntakummiksi auttamaan ylöjärveläisiä yrityksiä

Dynasetin perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Reijo Karppinen on nimetty Pirkanmaan Yrityskummien Ylöjärven kuntakummiksi.

Kuntakummin tehtävänä on auttaa oman alueensa yrityksiä toimimalla yhteistyössä paikallisen yrittäjäjärjestön ja elinkeinotoimen tai kehitysyhtiön organisaation kanssa toimintamallien kehittämisessä, pilotoinnissa sekä käyttöönotossa ja vakiinnuttamisessa.

Reijo Karppinen, Dynaset, syntymäpäivät, kuva: Iiria Lehtinen
Reijo Karppisella on hurjan pitkä kokemus yrittäjyydestä ja näitä kokemuksia hän jakaa kuntakummina. (Arkistokuva)

Tämän vuoden loppuun mennessä Pirkanmaan jokaisella kunnalla on oma kuntakummi, jolla on kokemusta johtotehtävissä toimimisesta elinkeinoelämässä tai yrittäjyydestä useiden vuosien ajalta. Kuntakummi tekee vapaaehtoistyötä eikä saa työstään palkkaa. Karppisen varalla kuntakummina toimii Pasi Mäkinen.

Seuraavaksi valitut kuntakummit perehdytetään toimintaansa ennen tehtävän aloitusta. Kuntakummeille järjestetään toimintansa aikana keskinäisiä kokemustenvaihtopäiviä, jolloin käydään keskustelua hyvin toimivista sekä kehitettävistä toimintatavoista.

Kaksivuotisen kuntakummi-hankkeen tavoitteena on tavoittaa mahdollisimman paljon yrityksiä ja yrittäjiä. Kuntakummi on yrityskummien näkyvät kasvot paikkakunnalla ja hänellä voi tarvittaessa olla apunaan 1–2 yrityskummia. Kuntakummilla ei ole suoria mentoroitavia yrityksiä yrityskummitehtävissä paikkakunnallaan vaan hän koordinoi niitä eteenpäin.

Yksi ratkaiseva päätös muutti suunnan ja auttoi vaikeuksissa olleen pienyrityksen merkittävään kasvuun – Yrityskummit auttavat pyyteettä ja maksutta

Lue myös:

Yksi ratkaiseva päätös muutti suunnan ja auttoi vaikeuksissa olleen pienyrityksen merkittävään kasvuun – Yrityskummit auttavat pyyteettä ja maksutta