Nuoria Somettaa 2024 lähestyy – Tapahtuman valmistelut siirtyvät loppukirivaiheeseen

Vajaan kolmen viikon kuluttua järjestettävän Nuoria Somettaa -tapahtuman järjestelyt ovat sujuneet aikataulussa varsin positiivisella otteella.

Ylöjärven Uutisten tapahtumakoordinaattori Hanna-Mari Kujala kävi jälleen tällä viikolla Ylöjärven lukiolla ohjaamassa tapahtuman järjestelyistä vastaavia yrittäjyyslinjan opiskelijoita, jotka on jaettu muutamaan eri tiimiin. Jokaisella tiimillä on omat vastuualueensa.

Lukion yrittäjyyslinjan opiskelijat on jaettu eri tiimeihin vastaamaan Nuoria Somettaa -tapahtuman järjestelyistä. Kuvassa oleva ohjelmatiimi palaveerasi maanantaina. (Kuva: Hanna-Mari Kujala)

– Sana tapahtumasta on selvästi levinnyt ja suosio näkyy muun muassa Nuoria Somettaa -Instagram-tilin seuraajamäärän isona kasvuna. Järjestelyissä on hyvä meininki ja jännitys tiivistyy, kun tapahtuma lähestyy, Hanna-Mari Kujala sanoo.

Nuoria Somettaa -tapahtuman artistit valittiin jo jonkin aikaa sitten. Pääesiintyjänä nuorten toiveesta lavalle nousee rap-artisti Jami Faltin. Lavalla nähdään myös nouseva rap-duo Coozii & Zeno. Lisäksi lavalla saatetaan nähdä yllätysesiintyjiä.

Tällä kertaa Nuoria Somettaa -tapahtumaan tuodaan myös huikea Cave Entertainment Gaming Lounge -pelistudio. Luvassa on kisailua formulasimulaattorilla sekä FIFA- ja NHL-peleissä. Eikä pidä unohtaa VR-laseja.

Huomionarvoista on myös se, että Ylöjärven kaupungin nuorisopalvelut ovat vahvasti mukana tapahtumasa. Nuorisotilojen ovet ovat tapahtuman aikaan kiinni ja seitsemän nuoriso-ohjaajaa jalkautuu Koulutuskeskus Valon tapahtumatiimellykseen.

Maksuttoman, päihteettömän ja ikärajattoman Nuoria Somettaa -tapahtuman järjestävät Ylöjärven Uutiset, Ylöjärven lukio ja Ylöjärven kaupunki. Mukana on myös muita yhteistyökumppaneita, kuten Leppäkoski Group, LVI Kurikka ja Kivilähde – Kaavin Kivi Oy.

Nuoria Somettaa -tapahtuman voi ottaa seurantaan myös Instagramissa: @nuoriasomettaa

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?