Nuoria Somettaa -tapahtuman pääesiintyjä on julkistettu

10. huhtikuuta viidennen kerran järjestettävän Nuoria Somettaa -tapahtuman pääartisti julkaistiin tänään torstaina.

Yläkoulu- ja lukioikäisille nuorille suunnatun tapahtuman pääesiintyjänä Koulutuskeskus Valon lavalle nousee rap-artisti Jami Faltin. Tamperelaisen muusikon musiikki käsittelee usein elämän nurjaa puolta, rikollisuutta sekä taistelua köyhyyttä ja syrjintää vastaan.

Jami Faltin tähdittää Nuoria Somettaa -tapahtumaa. (Kuva: Suomen Keikkamyynti)

Faltin nousi laajempaan tietoisuuteen vuonna 2021 julkaistulla singlellä AMG. Seuraavana vuonna ulos tullut debyyttialbumi Kerrostalo pysyi useita viikkoja virallisella albumilistalla. Viime vuoden alussa Jami Faltin voitti YleX:n Läpimurto-kilpailun yleisöäänestyksen. Jami Faltinin kakkosalbumi ja sen hurjasti kuunteluja kerännyt nimikkosingle Kertoimia Vastaan julkaistiin viime syyskuussa.

Loput Nuoria Somettaa -tapahtuman esiintyjät ja muut kohokohdat julkaistaan kevään kuluessa.

Nuoria Somettaa -tapahtuma on maksuton, päihteetön ja ikärajaton. Tapahtuman järjestämisvastuussa ovat jälleen Ylöjärven lukion yrittäjyyslinjan ensimmäisen vuosiluokan oppilaat. Heitä tapahtuman järjestämisessä ohjaa Ylöjärven Uutisten tapahtumakoordinaattori Hanna-Mari Kujala yhdessä yrittäjyyslinjan opettajien kanssa.

10. huhtikuuta järjestettävässä Nuoria Somettaa -tapahtumassa on jälleen luvassa musiikkikeikkoja, erilaisia toimintapisteitä, kilpailuja, puffa ja paljon muuta. Nuoria Somettaa -tapahtuma on kerännyt valoon vuosittain yli 500 nuorta.

Nuoria Somettaa -tapahtuma on noussut vakiintuneesti Ylöjärven suurtapahtumien joukkoon. (Arkistokuva: Sanna Hillberg)

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?