Donald Trump, Kim Jong-un ja Pipsa Possu perheineen tarjosivat karkkisateen koululaisten niskaan – Katso, millaisia asuja nähtiin Ylöjärven lukion penkkareissa

Ylöjärven lukion abit kapusivat taas torstaina kuorma-autojen kyytiin hauskoissa asuissaan ja kiersivät ylöjärveläisillä kouluilla ja päiväkodeilla tarjoilemassa lapsille karkkisadetta.
Kuusi lavallista penkkareita vieraili paikallisilla päiväkodeilla ja kouluilla, muun muassa Kauraslammella.

Ylöjärven lukion abiturientit juhlivat lukion päättymistä torstaina penkkareissa. Koulutuskeskus Valolla odotti torstaina aamupäivästä kuusi kuorma-autoa, joiden kyytiin kapusi taas toinen toistaan hauskempiin asuihin pukeutuneita lukiolaisia.

Eläinteema näkyi penkkareissa taas tänä vuonna, ja mukaan oltiin saatu myös lasten suosikki Pipsa Possu perheineen.

Olivia Myllykangas (vas.), Saila Salakari, Ellen Koivunen, Maisa Tero ja Karla Leppänen olivat pukeutuneet Pipsa Possun perheeksi.

Pipsan, Jyrin, Jyrin dinon sekä Äiti ja Isä Possun asuihin pukeutuneet Maisa Tero, Saila Salakari, Olivia Myllykangas, Ellen Koivunen ja Karla Leppänen kertoivat, että he halusivat pukeutua penkkareihin nimen omaan lapsenmielisiin asuihin, jotka olivat yhteneväiset.

– Haluttiin olla tämmöinen, jonka kaikki tunnistaa varmasti, Pipsa-possuna penkkareissa nähty Karla Leppänen selitti.

Tyttöjen mukaan osa asusta oli itse tehty, osa ostettu kaupasta.

– Haalarit ostettiin valmiina. Päät ja vaatteet tehtiin itse. Päähän tungettiin vanua sisälle, Jyri Possuna esiintynyt Maisa Tero esitteli.

Tytöt kehuivat, että asuvalinta oli siinä mielessä onnistunut, että haalareiden alle sai puettua mukavasti vaatetta. Penkkaripäinä pakkanen huiteli -20 asteessa.

– Ei tuu kylymä.

Late Lampaat

Penkkareissa nähtiin muitakin maatilan eläimiä. Late Lammas -asuihin olivat pukeutuneet Veera Kelloniemi ja Aada Alho, jotka suuntasivat kuorma-auton kyydissä Soppeenmäen yhtenäiskoululle ja Siivikkalaan.

– Tää asuidea tuli vähän viime tipassa. Muitakin ideoita oli, mutta tämä oli nopeasti tehtävissä. Tuossa viime viikolla ruvettiin tätä tekemään ja ompelemaan, Alho kertoi,

Late Lampaat Veera Kelloniemi ja Aada Alho olivat ommelleet asun liivin ja hupun itse. Naamarikin oli itse tehty.

Mitä kaikkea asu piti sisällään?

– Tässä on tällainen liivi tai paita. Maskitkin tehtiin itse ja huppuihin karvat, Kelloniemi sanoi.

Kelloniemi ja Alho kapusivat kuorma-autoon, joka lähti reitilleen kohti Vuorentaustan ja Siivikkalan kouluja. Muut viisi kuorma-autoa vierailivat Kangasniemen ja Tähkätaskun päiväkodeilla sekä kouluilla Soppeenmäessä, Siltatiellä, Metsäkylässä, Kauraslammella, Veittijärvellä, Asuntilassa Takamaalla, Vahannassa ja Mutalassa.

Ylöjärven Uutiset kuvasi penkkareita Koulutuskeskus Valolla, Kauraslammen koululla ja Vahannan koululla.

Kurkista aikaisempien vuosien penkkareihin täältä:

Näin penkkariasuihin panostettiin: Tredun amikset, käsintehdyt astronauttipuvut, Jack Sparrow… – Katso laaja kuvagalleria penkkariajeluista

Penkkareissa nähtiin mm. alaston mies sekä Speedy ja Saku, mutta kenellä oli hauskin asu? 

Hallitsijatrio Kim Jong Un, Putin ja Stalin nähtiin rekkojen lavalla torstaina – Tällaisia asuja ja koristeluja oli Ylöjärven lukion penkkareissa

”Sain A:n! #metoo” – Ylöjärven lukion abit juhlivat penkkareita torstaina – katso kuvat hauskoista asuista ja lakanoista