Työpaikkatori keräsi Valoon kesätyöpaikkoja tarjoavat yritykset ja niitä hakevat nuoret

Koulutuskeskus Valossa oli tiistaina kuhinaa, kun Työpaikkatori-rekrytointitapahtumassa kohtasivat työnhakijat, kesätyönhakijat, työnantajat sekä rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritykset.
Valoon saatiin mukava määrä työpaikkoja tarjoavia yrityksiä. (Kuva: Inkeri Remsu)

Työpaikkatori oli suunnattu lukiolaisille sekä ammattiin opiskeleville. Mukaan kutsuttiin myös työllisyyspalveluiden kautta työnhakijoita. Työpaikkatorille osallistui pirkanmaalaisia työnantajia ja työnhakijoita. Tarjolla oli monipuolisesti koko- ja osa-aikaisia työpaikkoja sekä työpaikkoja ensi kesäksi.

– Oli pieni pelko, että tuleeko yrityksiä ollenkaan, ja että onko kesätyöpaikkoja tarjolla, mutta hyvin niitä löytyi. Niitä on sellaisillakin aloilla, joihin luullaan tarvittavan joku koulutus, mutta joihin voi mennä kysymään työpaikkaa ilman koulutusta, Tredun yrityskoordinaattori Sami Hasila kertoi.

Tredun yrityskoordinaattori Sami Hasila kävi tapahtuman juontaneen Hanna-Mari Kujalan haastattelussa. (Kuva: Inkeri Remsu)

Hasilan mukaan paikalle oli tullut myös sellaisia yrityksiä, jotka eivät olleet ilmoittautuneet tapahtumaan.

– Meidän markkinointiviesti oli siis ainakin mennyt läpi, Hasila naurahti.

Tapahtuman järjestivät Ylöjärven Yrityspalvelu Oy ja Tampereen seudun ammattiopisto Tredu.

– Tosi hyvä fiilis. Kyllä meillä täällä riittää kesätyöpaikkoja ja yritykset ovat aktiivisia. Nuoren ei tarvitse ajatella, että pitää olla täysi-ikäinen tai täytyy olla ajokortti. Ei kannata ajatella, ettei ”minua mihinkään oteta”, Ylöjärven Yrityspalvelun asiakkuuspäällikkö Inkeri Remsu kommentoi.

Joillekin esittelypisteille syntyi jonoja. (Kuva: Inkeri Remsu)
Ylöjärven Yrityspalvelun Inkeri Remsu oli tyytyväinen tapahtuman antiin.