Näin itsenäisyyspäivää vietetään Ylöjärvellä

Keskiviikkona 6. joulukuuta 106-vuotiasta Suomea juhlistetaan eri puolella Ylöjärveä.
Suomi täyttää huomenna keskiviikkona 106 vuotta. (Kuva: Pixabay)

Ylöjärven kirkossa alkaa kello 10 itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus, jonka jälkeen kello 11.15 ovat vuorossa kunniakäynnit sankarihaudoilla. Juhla jatkuu kahvitarjoilulla ja itsenäisyyspäivän juhlalla seurakuntakeskuksessa kello 11.30 alkaen.

Juhlan avaussanat lausuu kirkkoherra Ulla Ruusukallio ja juhlapuheen pitää kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Juho Ojares.

Tilaisuuden musiikista vastaavat Nuppu Komsi, Miika Jämsä ja Heikki Mäntylä sekä Pinsiön mieskuoro johtajanaan Vesa Rantamäki.

Viljakkalassa ja Kurussa

Viljakkalan kirkossa itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus alkaa kello 10. Kunniakäynnit sankarihaudoilla ovat kello 11 ja tämän jälkeen on vuorossa ohjelmallinen kahvitilaisuus Viljakkalan seurakuntatalolla.

Kurussa itsenäisyyspäivän juhla alkaa kello 9 kunniakäynneillä Aurejärven, Länsi-Teiskon ja Tammikankaan hautausmailla. Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus Kurun kirkossa alkaa kello 10.

Kello 11 on vuorossa kunniakäynti Kurun kirkonkylän sankarihaudalla ja tätä seuraa ohjelmallinen kahvitilaisuus Kurun seurakuntatalolla.