Kysely: Miten bussiliikenteen lakko vaikuttaa sinun ja perheesi arkeen?

Tuoreen tiedon mukaan lakko pysäyttää tämän viikon torstana koko Nyssen bussi- ja ratikkaliikenteen. Kaikille avoimessa kyselyssä voit kertoa, miten lakko vaikuttaa sinun ja perheesi arkeen. Kyselyn vastauksia voidaan käyttää osana uutisjuttua.
Bussit lakkaavat kulkemasta tulevana torstaina klo 2 yöllä.

Alun perin Tampereen Ratikkaa ja Tampereen kaupunkiliikenteen (TKL) bussilinjoja koskenut Julkisten ja hyvinvointialojen liiton lakko laajenee koskemaan myös yksityisiä liikennöitsijöitä. Lakko pysäyttää siis torstaiyönä klo 2 koko Nysse-alueen bussi- ja ratikkaliikenteen jatkuen perjantaihin klo 3.45 saakka.

Tampereen seudun joukkoliikenne suosittelee asiakkaitaan varautumaan suuriin häiriöihin liikenteessä. Asiakkaita neuvotaan suosimaan mahdollisuuksien mukaan kimppakyytejä ja etätyötä.

[wpforms id=”129370″]

Lue myös: Torstaina luvassa suuria häiriöitä joukkoliikenteessä työtaistelun laajentuessa