Muistokirjoitus lemmikille: Rakas Saiid Nimer

Saiid Nimer (suomennettuna: iloinen tiikeri) 20.3.2011–26.10.2023.

Sydämeni on täynnä surua, kun sanoin jäähyväiset torstaina 26.10.2023 kello 21.30 uskollisimmalle ystävälleni, Saiidille. Hänen poismenonsa on jättänyt suuren aukon elämääni, mutta samalla olen täynnä kiitollisuutta kaikista niistä 12,5 vuodesta, jotka sain jakaa hänen kanssaan.

Kun Saiid astui elämääni vuoden 2011 kesällä, en tiennyt, kuinka paljon hän tulisi merkitsemään minulle. Hän oli enemmän kuin vain koira. Hän oli perheenjäsen, parhain ystäväni ja luotettava kumppanini kaikissa elämänvaiheissani. Hänen uskollisuutensa, rakkautensa ja huumorinsa saivat minut hymyilemään jopa synkimpinä päivinä.

Kun Saiid juoksi aina iloisesti vastaan kotiin palatessani tiesin, että koti ei koskaan tuntuisi tyhjältä. Hänen silmänsä hehkuivat intoa ja rakkautta, ja hänen uskomattoman viisas läsnäolonsa toi minulle lohtua ja onnea.

Saiidin uskomattomat seikkailut ja ilonhetket olivat tarttuvia. Yhdessä luimme päiviä, jotka olivat täynnä naurua, leikkiä ja rakkautta. Saiid oli aina valmis jakamaan elämänsä kanssani. Hän osoitti minulle, mitä merkitsee olla ehdottoman omistautunut ja antaa rakkautta pyytämättä mitään vastineeksi.

Vaikka Saiidin fyysinen läsnäolo on poissa, hänen henkinen perintönsä elää minussa ikuisesti. Muistan Saiidia ilolla ja kiitollisuudella hänen uskomattomasta elämästään ja siitä, että sain jakaa sen hänen kanssaan. Hänen perintönsä muistuttaa minua joka päivä siitä, miten tärkeää on rakastaa ja hoitaa toisiamme.

Lepää rauhassa rakas ystävämme. Kiitos, että olit osa elämäämme. Rakastan sinua aina ja ikuisesti.

Kaipauksella ja kiitollisuudella, Birgitta