Isabella Lillqvistille SM-pronssia suunnistuksen knock-out sprintissä

Knock-out sprintin SM-mitaleista kisattiin ensimmäistä kertaa sunnuntaina. Vuorentaustalaissuunnistaja Isabella Lillqvist jäi niukasti pronssille.
Isabella Lillqvist (vas.) ja Elli Punto kävivät tiukan loppukirikamppailun knock-out sprintin SM-hopeasta. (Kuva: Suunnistusliitto)

Knock-out sprintissä kilpaillaan arvokilpailuissa ja maailmancupissa, mutta lajin Suomen mestaruuksista kamppailtiin ensimmäistä kertaa. Tampereen Hervannassa kisattiin yleisen sarjan ja alle 18-vuotiaiden mestaruuksista.

Tampereen Pyrintöä edustava Lillqvist oli alle 18-vuotiaiden sarjassa niukasti kolmas. Finaalissa matkana oli 1,8 kilometriä.

Suomen mestaruuden vei selvällä erolla Raja-Karjalan Suunnistajien Anni Mäki-Hokkonen ajalla 7:10. Espoon Suunnan Elli Punto ylitti maalilinjan vain sekunnin ennen Lillqvistiä, jonka loppuaika oli 7:24.