Matkasitko Nyssen lipulla jääkiekko-otteluihin viime kaudella? Sama etu jatkuu tulevalla Liiga-kaudella

Nyssen tapahtumalipun käyttö jatkuu pian alkavalla kiekkokaudella Tampereella pelattavissa Liiga-otteluissa. Asiakkaille edun tarjoavat seurat.
Tampereen seudun joukkoliikenne Nyssen tapahtumalippu oli ahkerassa käytössä Tapparan ja Ilveksen Liiga-jääkiekko-otteluissa kaudella 2022–2023.  (Arkistokuva)

Pian alkavalla kaudella Ilveksen ja Tapparan Nokia Arenalla pelattavien Liiga- ja jääkiekon Mestarien Liiga CHL-otteluiden kaikki liput ja kausikortit sisältävät matkaoikeuden Nysse-liikenteessä ottelupäivinä.

Matkustusoikeus alkaa kolme tuntia ennen ottelun alkamista ja päättyy viisi tuntia ottelun aloitusajankohdan jälkeen. Liput ovat voimassa kaikilla vyöhykkeillä busseissa, ratikoissa ja Nysse-alueen junaliikenteessä.

Kun ottelulippua käytetään Nysse-liikenteessä, näytetään lipun QR- tai viivakoodi lippulaitteen pohjassa olevaan lukijaan jokaisella matkalla. Lippulaite löytyy bussien ja ratikoiden sisäänkäynnin läheisyydestä.

Junamatkoilla matkustusoikeus vahvistetaan jo ennen junaan nousemista, sillä lippulaite on asemalaiturilla.

Lippuja käytettiin ahkeraan

Tampereen seudun joukkoliikenne Nyssen tapahtumalippu oli ahkerassa käytössä Tapparan ja Ilveksen Liiga-jääkiekko-otteluissa kaudella 2022–2023. Tapparan otteluihin tehtiin tapahtumalipulla kauden aikana yli 100 000 matkaa, joita tehtiin noin 60 800 erillisellä ottelulipulla.

Ilveksen peleihin tehtiin kauden aikana yhteensä 115 000 matkaa, ja matkat tehtiin noin 69 400 erillisellä ottelulipulla.

– Yhteistyömme Tampereen seudun joukkoliikenteen kanssa on vahvistanut ottelutapahtumiemme asiakastyytyväisyyttä tukien yleisömäärämme kasvua. Haluamme jatkossakin tukea helppoa saapumista ottelutapahtumiimme ja toivommekin yhä useamman tarttuvan myös tilaisuuteen ympäristöystävällisen joukkoliikenteen tukemiseksi, Ilves Hockeyn tapahtuma- ja markkinointipäällikkö Henna Rajamäki kommentoi.