Ylöjärven Yrityspalvelu ja useat ylöjärveläisyritykset esittelevät osaamistaan Alihankintamessuilla

Ylöjärveläisyritykset ovat hyvin esillä syyskuun lopulla järjestettävillä Alihankintamessuilla.

Suomen johtava teollisuustapahtuma sekä Euroopan toiseksi suurin alihankintateollisuuden messutapahtuma Alihankinta 2023 järjestetään 26.–28.  syyskuuta Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. 35-vuotista taivaltaan juhlivan tapahtuman teemana on ajankohtainen Globally Local.

Teema korostaa, että paikallinen osaaminen ja kansainvälinen tuotanto kotimaassa ovat arvostetussa avainroolissa myös globaalissa kaupankäynnissä. Tuotannon palautuminen Suomeen, maailmanlaajuiset yhteydet, toimiva logistiikka sekä toimitusvarmuus puhuttavat. Automaatio, robotiikka ja tekoäly kehittävät alaa ja ihmisen uudistuvaa roolia teollisuudessa.

Messut ovat näytteilleasettajapaikoiltaan loppuunmyyty. Avajaispäivänä tiistaina Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry palkitsee vuoden Päähankkijan sekä Vuoden Alihankkijan ja Business Tampere jakaa valtakunnallisen Vuoden teollisuusteko -tunnustuksen. Tapahtumauutuutena B-halliin rakentuu GLO Village, jossa kohtaavat kansainvälisesti operoivat ja paikallisesti toimivat yritykset.

Ylöjärveltä tapahtumassa mukana on tietenkin kaupungin elinkeinoyhtiö Ylöjärven Yrityspalvelu Oy. Yrityspalvelun isännöimällä osastolla A 602 esillä ovat ylöjärveläisistä yrityksistä metallialan alihankintayritys Suomen Säiliönpääty Oy, hydrauliikkalohko- ja komponenttivalmistaja ST-Koneistus Oy, teknisiä harjoja valmistava Sajakorpi Oy, alihankintakonepaja Rautalaaki Oy, koneistettuja osia valmistava Milltamo Oy, metallien työstöyritys Erkeme Oy, robotiikka- ja automaatioratkaisuja tekevä Robotech Oy, teollisuuden laitetoimittaja Maper Oy sekä hybrauliikkalaitteiden toimittaja FlexIT Finland Oy.

Lisäksi Ylöjärveltä messuilla mukana ovat koneenrakennusyritys Tampereen Konepajat Oy (osasto A 723), trukkeja myyvä Suomen Konetalo Oy (U 7), palloventtiili- ja toimilaiteratkaisuja tekevä Jouka Oy (A 1231) sekä metallien ja muovien teollista 3D-tulostusta tekevä 3DStep Oy (C 1017).