Uusi Kunto-kahvila aukaisee uimahallissa ensi viikolla – Toiminnasta vastaa nyt ylöjärveläinen yritys, joka on ennestään tuttu uimahallista

Ylöjärven uimahalli avaa ovensa kesätauon jälkeen maanantaina 7. elokuuta kello 14, tiedottaa Ylöjärven kaupunki. Samalla uimahallin kahviossa aloittaa uusi yrittäjä.
Kahvila Kuntoa pitää ylöjärveläisen Aqua Plus ja sen yrittäjät Tuuli Isomeri ja Kai Söderdahl. Yrittäjät valikoituivat kahvilan pitäjiksi kaupungin järjestämässä kilpailutuksessa.

Kaupunki järjesti alkuvuodesta kilpailutuksen, jossa se etsi kahvioon uutta yrittäjää. Aikaisemmin kahvila on ollut kaupungin omaa toimintaa.

Kilpailutuksessa yrittäjäksi valikoitui ylöjärveläinen Aqua Plus Avoin Yhtiö. Yrittäjät Tuuli Isomeri ja Kai Söderdahl ovat jo ennestään tuttuja kasvoja uimahallilla, sillä heidän triathlonseuransa Aqua Plus Triathlon ry on harjoitellut uintia hallilla jo yli kymmenen vuoden ajan.

–  Yhteisestä historiasta on hyötyä asiakaspalvelussa, kun hallin toiminta on tuttua, Tuuli Isomeri sanoo.

Ylöjärven kaupunki kertoo tiedotteessaan, että se on solminut yrityksen kanssa palvelusopimuksen, jonka puitteissa yrityksen tulee toimia. Aqua Plus vastaa uimahallin sekä hallin muiden liikuntatilojen lipunmyynnistä, asiakaspalvelusta sekä muun muassa kabinettitilojen tilavarausten käytänteistä.

Lue myös: Uimahallin asiakaspalvelussa aloittaa paikallinen yrittäjä, joka on erikoistunut triathlonvalmennuksiin

Uimahallin ja lipunmyynnin vähimmäisaukioloajoista päättää kaupunki ja ne tulevat pysymään edellisvuoden mukaisina.

Kahviotoiminta on kokonaan yrittäjän omaa toimintaa. Kahvila Kunto -nimeä kantava kahvio tarjoaa asiakkaille monipuolisen valikoiman erilaisia välipaloja ja juomia. Kahviosta voi vuokrata uimapukuja ja pyyhkeitä sekä ostaa kertakäyttöpeflettejä. Myytävänä on myös uimatarvikkeita.

Kahvion aukioloajoista päättää yrittäjä ja ne voivat tarpeen mukaan olla lipunmyynnin aukioloaikoja laajemmat. Yrittäjällä on myös yksinoikeus kahviotoimintaan urheilutalon sisätiloissa, mikä tarkoittaa sitä, että seurat eivät voi enää pitää turnauskahvioita. Seurojen on hyvä olla yhteydessä yrittäjään, mikäli niiden kilpailutapahtumiin liittyy erityistoiveita.

Kahviota koskevissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen kahvilakunto@gmail.com. Kahvila Kunto löytyy myös Facebookista ja Instagramista.