Valtuusto hyväksyi raitiotien osakassopimuksen, ponsiesitys hylättiin – Katso tallenne kokouksesta

Ylöjärven kaupunginvaltuusto kokoontui maanantaina kaupungintalon valtuustosaliin kokoustamaan kello 17. Valtuuston voimasuhteet muuttuivat verrattuna edelliseen kokoukseen.

Perussuomalaisten valtuustoryhmästä erosi neljä valtuutettua, jotka perustivat oman valtuustoryhmän nimeltään Suomen Kataja. Tämä tarkoittaa sitä, että valtuuston suurin ryhmä on jatkossa kokoomuksella, jolla on 12 kaupunginvaltuutettua. Toiseksi suurin ryhmä on SDP:llä, jolla on 10 valtuutettua. Perussuomalaisilla on jatkossa 9 valtuutettua.

Valtuuston pöydällä oli maanantaina muun muassa Tampereen Raitiotie Oy:n osakassopimuksen ja uuden yhtiöjärjestyksen hyväksyminen sekä Vuorentaustan alueen asemakaavojen muutoksen ja laajennuksen hyväksyminen. Kokouksen esityslistalla oli myös viisi valtuustoaloitetta.

Suoraa lähetystä valtuustosalista voi seurata tästä uutisesta kello 17 alkaen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?