Turun Osuuskaupan toimitusjohtajasta Pirkanmaan Osuuskaupan kapteeni: Antti Heikkinen seuraa Timo Mäki-Ullakkoa

Pirkanmaan Osuuskauppa saa uuden toimitusjohtajan Turusta. Tehtävään on valittu Antti Heikkinen.
Pirkanmaan Osuuskauppa saa uuden toimitusjohtajan Turusta. Tehtävään on valittu Antti Heikkinen.

Pirkanmaan Osuuskaupan hallintoneuvosto on valinnut Pirkanmaan Osuuskaupan uudeksi toimitusjohtajaksi Turun Osuuskaupan toimitusjohtaja, DI, eMBA Antti Heikkisen. Hän on tunnettu tuloksellisesta johtamistavasta, jossa ihmiset tulevat ensin.

Pirkanmaan Osuuskaupan hallintoneuvosto valitsi kokouksessaan 25. huhtikuuta Pirkanmaan Osuuskaupan uudeksi toimitusjohtajaksi DI, eMBA Antti Heikkisen. Hänellä on vahva johtamiskokemus eri tehtävistä S-ryhmässä. Viimeisimpänä Heikkinen on luotsannut menestyksekkäästi Turun Osuuskauppaa.

Antti Heikkinen (48) on valmistunut diplomi-insinööriksi Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta vuonna 1999 pääaineenaan energiatalous. Hän on suorittanut eMBA:n Hankenissa vuonna 2012 pääaineenaan rahoitus. Hänellä on yhteensä 17 vuoden kokemus S-ryhmästä, mm. rahoituksesta, S-Voiman toimitusjohtajana ja ABC-ketjujohtajana.