Katso tallenne valtuuston kokouksesta – Kaavoituskatsaus ja pari aloitetta herättivät keskustelua

Suora lähetys Ylöjärven kaupunginvaltuuston kokouksesta alkaa kello 17. Valtuuston pöydällä on tällä kertaa muun muassa kaavoituskatsaus ja neljä mielenkiintoista valtuustoaloitetta.

Kaavoituskatsauksessa kuvataan vireillä olevat ja kuluvan vuoden kaavoitusohjelmaan sisältyvät kaavoitushankkeet sekä maakuntakaavaa ja Tampereen kaupunkiseudun ajankohtaiset ylikunnalliset suunnitteluhankkeet. Kaavoituskatsauksessa on myös muun muassa raitiotien suunnittelu. Kaavoituskatsauksen lopussa on arvio asumiseen asemakaavoitettujen tonttien riittävyydestä.

Valtuusto käsittelee myös talonrakennuksen käyttötalouden lisämäärärahoja, koska tämän vuoden talousarviossa ei ole osoitettu määrärahoja vanhan Saurion päiväkodin purkamiselle eikä Soppeenmäen päiväkodin väistötilojen pohjarakennustöihin ja väistötilojen vuokrakustannuksiin.

Valtuutetut pääsevät käsittelemään lisäksi neljää valtuustoaloitetta. Pöydällä on aloite luonnon monimuotoisuuden vaalimiseksi Ylöjärvellä, aloite työvaatteista kasvatus- ja ohjaushenkilöstölle, aloite aamu-uinnin harrastajien pääsystä Räikän saunan pukutiloihin sekä aloite puistoruokailun järjestämisestä Ylöjärvellä.

Valtuuston kokousta voi seurata tästä kello 17 alkaen.