Ryhdiltä kaksi voimanostajaa MM-joukkueeseen – Alanko ja Hällfors lunastivat kisatiketit

Suomen voimanostoliitto on tehnyt urheilijavalintoja tuleviin arvokilpailuihin. Ylöjärven Ryhdistä MM-kisakoneeseen Maltalle nousee peräti kaksi avoimen luokan voimanostajaa.
Teemu Hällfors teki reilu viikko sitten Ylöjärven Urheilutalolla maajoukkuepaikkaan oikeuttavan yhteistuloksen. Kyykkyä varmistamassa Henri Rauniolahti (vas.), Heimo Rauniolahti ja Juha Ristolainen. (Kuva: Sanna Hillberg)

Klassisen voimanoston MM-kilpailut käydään St. Juliansissa Maltalla 11.–16. kesäkuuta. Yhdentoista suomalaiskilpailijan joukkueessa on peräti kaksi ryhtiläistä: naisten alle 63-kiloisten sarjassa kisaava Jonna Alanko sekä miesten alle 83-kiloisissa nostava Teemu Hällfors.

Ryhdin viisikymppiset masters-nostajat Minna Ristolainen ja Päivi Ristolainen pääsevät puolestaan mittamaan kuntonsa Euroopan parhaita vastaan varustevoimanoston EM-kisoissa Tanskan Pilsenissä 5.–9. heinäkuuta.

Voitto Ahopelto on valittu edustamaan Suomea penkkipunnerruksen maailmanmestaruuskilpailuihin Sun Cityyn Etelä-Afrikkaan 19.–25. toukokuuta. Ahopelto kilpailee M60-sarjassa sekä klassisessa että varustepenkkipunneruksessa.