Suomen uusin ruokakauppa Oda aloitti nyt Ylöjärvellä – Pullonpalautus kotiinkuljetuksen yhteydessä

Suomen uusin ruokakauppa Oda avasi tänään ruoan verkkokauppansa myös osassa Ylöjärveä. Ensimmäiset kotiinkuljetukset uusilla alueilla tehdään huomenna keskiviikkona 8.2.
Odan omat kuljettajat tuovat ostokset asiakkaille.

Ylöjärvellä Oda toimittaa ruokatavaroita kotiin keskustan alueella, Siivikkalassa ja Vuorentaustassa.

– Tampereen alueella ruokaostosten kotiinkuljetus ei ole vielä ollut hirveän yleistä. Syynä on muun muassa kotiinkuljetuksen kallis hinta. Uskon, että myös täällä asuvat valitsevat kotiinkuljetuksen itse tekemänsä kauppareissun tai noudon sijaan, kun tarjolla on kotiinkuljetus, joka ei maksa maltaita ja mukautuu asiakkaan aikatauluun, Odan Suomen-toimitusjohtaja Tobias Niemi sanoo.

Oda tarjoaa ainoana kauppana pullonpalautuksen kotiinkuljetuksen yhteydessä.

Oda on kotiinkuljetuksiin keskittynyt ruoan verkkokauppa. Odalla ei ole fyysisiä kivijalkakauppoja, vaan asiakkaiden tilaukset kerätään Odan omasta valikoimasta Vantaan keräilykeskuksessa. Tilaukset tuodaan lämpösäädellyissä autoissa, jotka varmistavat katkeamattoman kylmäketjun.

– Suomalaiset käyttävät keskimäärin 3 tuntia viikossa kaupassa käyntiin, eikä lukuun ole laskettu matkoja mukaan. Tuolle ajalle moni keksii varmasti mielekkäämpää tekemistä, Niemi toteaa.

Odan tuhansien tuotteiden valikoimasta yli 80 % on kotimaista

Odalla on myynnissä pääosin suomalaisia brändejä kansainvälisillä tuotteilla höystettynä. Myytävästä ruoasta ja käyttötavarasta yli 80 prosenttia on kotimaisia. Oda tarjoaa myös ainoana kauppana pullonpalautuksen kotiinkuljetuksen yhteydessä.