Naatan Skyttä lainalle Tanskan pääsarjaan – ”Olen todella iloinen saadessani tulla Odenseen”

Siivikkalasta lähtöisin oleva jalkapallolupaus Naatan Skyttä vaihtaa seuraa Euroopassa, kun hän siirtyy ranskalaisesta Toulousesta lainalle tanskalaiseen Odenseen.

Skyttä debytoi Suomen Veikkausliigassa Ilveksessä jo 16-vuotiaana. Vuoden 2021 talvella Toulouse hankki Skytän riveihinsä. Viime syksyn Skyttä pelasi lainalla Norjan pääsarjan Viking Stavangerissa.

– Odotamme innolla yhteistyötä Naatanin kanssa. Hänellä on ne ominaisuudet, joita etsimme kymppipaikan pelaajalta. Hän on nuori, tavoitehakuinen ja kunnianhimoinen pelaaja, joka tulee vaikuttamaan harjoituskulttuuriimme ja pelityyliimme, Odensen jalkapallojohtaja Björn Wesström kommentoi seuran tiedotteessa.

20-vuotias Skyttä tapaa uudet joukkuekaverinsa harjoitusleirillä Thaimaassa.

– Olen todella iloinen saadessani tulla Odenseen. Seura näyttää erittäin kunnianhimoiselta ja ympäristö todella hyvältä, joten uskon, että meillä on hyvä kevät. Toivon, että voin auttaa maaleilla ja syötöillä, mutta tärkeintä on auttaa voitoilla ja hyvillä tuloksilla, jotta pääsemme mahdollisimman korkealle taulukossa, Skyttä sanoo.

Skyttä on lainalla Odensessa 30. kesäkuuta saakka.