Ylöjärven Uutisten tarjoama lohikeitto meni kuin kuumille kiville

Ylöjärven Uutisten toimituksen edessä nautittiin torstaina hyvästä lohikeitosta ja juttuseurasta.
Oululainen Ranso-koira poikkesi soppatykillä omistajansa Kaisa Kuokka-Kangaskortetin (vas.) ja Liisa Järvisen kanssa. Ranso on rodultaan puli ja sillä on komeat rastat. (Kuvat: Sanna Hillberg)

Ylöjärven Uutisten toimituksen edessä oli pitkä jono jo ennen kello 11, jolloin kermaista lohikeittoa alettiin jakaa Tohlopin Luisteluradan soppatykistä. Kuten aiempinakin vuosina Tuukka Tuominen oli keittänyt maukkaan keiton, joka sai kävijöiltä kehuja.

Soppatykillinen keittoa, noin 450 annosta, suorastaan hupeni silmissä ja oli jaettu loppuun jo ennen kello 13.

Asiakkailla oli samalla mahdollisuus poiketa toimituksessa hoitamassa lehden tilausasiat kuntoon sekä kysyä neuvoa digiasioissa.

Asiakaspalvelun Anne Paloneva oli toimituksessa auttamassa asiakkaita tilausasioissa.

Paikalliset asiat kiinnostavat

Osalle sopalla poikenneista Ylöjärven Uutiset jaetaan postin mukana viikoittain, osa lukee sitä satunnaisemmin.

– Tilaamme Uutisia, koska paikalliset uutiset kiinnostavat. Paikalliset tapahtumat ja viralliset ilmoitukset löytyvät sieltä, kertoivat Veikko ja Mirja Koskinen, joille lehti on tullut jo parisenkymmentä vuotta.

– Lapsiperheille suunnatut tapahtumat ja sosiaali- ja terveyspalveluihin liittyvät jutut kiinnostavat lehdessä, kertoi puolestaan tapahtumassa poikennut perheenäiti.

Liisa Järvinen oli lenkkeilemässä Oulusta vierailulla olevan ystävänsä Kaisa Kuokka-Kangaskortetin kanssa ja kertoi lukevansa Ylöjärven Uutisia satunnaisesti. Erityisesti paikalliset tapahtumat ja uutiset ovat kiinnostavia.

– Luen lehdestä kaiken mitä siellä sanotaan, kertoi lohikeitolla poikennut mieshenkilö ja oli sitä mieltä, että kärpäslätkän kokoinen lehti on liian pieni.

Uutisten toimituksen edessä oli jonoa jo ennen kello 11. Pirmedioiden tapahtumakoordinaattori Hanna-Mari Kujala valmiina jakamaan keittoa.
Jono ulottui pitkälle. Tapahtumassa jaettiin 450 annosta lohikeittoa. (Kuva: Jani Saarenpää)
Tohlopin Luisteluradan Tuukka Tuominen kaataa lisää keittoa kattilaan.
Ylöjärven Uutisiin kauniita lukijan kuvia lähettävä Raisa Vuokola poikkesi keitolla puolisonsa Jarmo Vuoren kanssa.
Ylöjärven Uutisten päätoimittaja Ville Mäkinen oli iloinen kun keitto maistui kävijöille.

Ylöjärven Uutiset kiittää kaikkia sopalla käyneitä.

Kuvagalleria tapahtumasta: