Asta-messuilla on kymmenen ylöjärveläistä näytteilleasettajaa – Teemana asumisen kestävä tulevaisuus

Pirkanmaan suurin asumisen, rakentamisen ja remontoinnin messutapahtuma Asta järjestetään 3.–5. helmikuuta Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Mukana on myös kymmenen ylöjärveläistoimijaa.

Ylöjärveltä osaamistaan Asta-messuilla esittelevät rakennnusyhtiö Arkta Rakennus Oy, lääketieteellisiä laitteita ja sovelluksia tarjoava EyeVision Oy, jätevesijärjestelmiä myyvä FANN Ympäristötekniikka Oy, käsityönä valmistettuja sisustustuotteita tarjoava Lasipaja Sinisiipi Ky, kestävää ja pestävää siivousliinaa valmistava Lempiriepu Siivousliinat, katto- ja ulkoverhousremontteja tekevä Parke Rakenne Oy, elintarvikeyritys Rieväpojat Oy, siivousyritys Seran Puhtautta ja Palvelua Oy, tulisijoja ja takkoja myyvä Tampereen Takkapalvelut JJJ sekä Ylöjärven kaupunki.

Asta-messuilla puhuttaa tällä kertaa asumisen kestävä tulevaisuus.

– Asta tarjoaa tänä vuonna erityisen ajankohtaisen paketin mielenkiintoisia ja kuumia aiheita, paljon puhetta herättävästä energiasta, sähkön hinnan kehityksestä ja erilaisista asumismuodoista, itse tekemisen iloon ja rakentamiseen osista kokonaisuuksiin. Nyt jos koskaan valintoihin tarvitaan ammattilaisten tietoa ja näkemystä, kehitysjohtaja Mirkka Salmela Tampereen Messut -konsernista sanoo.

Asta-messujen teema avaa rakentamista, kunnostamista ja remontoimista aikaa, kulutusta ja kestävyyttä suosivin tavoin. Asumisen kestävä tulevaisuus on älykästä asumista ja elektroniikkaa, vastuullisia materiaalivalintoja sekä ekologista asumista.